Domů » Zprávy » Plánované turnaje v roce 2020 na obecních sportovištích u fotbalového hřiště

Plánované turnaje v roce 2020 na obecních sportovištích u fotbalového hřiště

Informace pro všechny, kteří navštěvují obecní sportoviště (tenisové kurty a plážový volejbal) na ulici Sportovní a mají zájem se zúčastnit některého z turnajů, které se zde již tradičně v letošním létě uskuteční.

Je plánováno pět akcí a věřím, že stejně jako v minulých dvou letech, tak i letos, se podaří spojit sportovní zápolení a přátelská atmosféra s ukázkou zlepšujících se dovedností v tenise i plážovém volejbale. Níže vypisuji 5 turnajů (3 již tradiční a 2 nové) s platnými termíny pro letošní sezonu, které budou organizovány pod záštitou KIS Tlumačov. Na turnaje je třeba se přihlásit s předstihem, vždy 14 dnů před konáním turnaje bude oznámení s propozicemi vyvěšeno na www stránkách obce Tlumačov a bude tam i vypsaný termín pro přihlášení, přihlášky budu přijímat pouze na e-mailové adrese mistostarosta@tlumacov.cz (v přihlášce prosím uvádějte příjmení hráčů a váš telefon pro rychlý kontakt, prostudujte i propozice turnajů).
Pozor!! Všechny turnaje jsou omezeny počtem startujících týmů (z organizačních a časových důvodů). U každého níže uvedeného turnaje je vypsán maximální počet týmů, které můžou v turnaji startovat. Při naplnění tohoto počtu už bohužel nebude možné další týmy do turnaje zařadit!

Plán a pořadí turnajů:
1/ sobota 20.6.2020 Turnaj čtyřher (muži) 3.ročník „O pohár starosty obce“ (max 10 týmů)
2/ sobota 4.7.2020 nový Turnaj čtyřher MIX tenis (muž+žena) 1.ročník (max 8 týmů)
3/ sobota 18.7.2020 Letní turnaj v plážáku 2. Ročník (3 členný mix tým) (max 10 týmů)
4/ sobota 1.8.2020 nově při zájmu Turnaj čtyřher žen (max 8 týmů)
5/ sobota 8.8.2020 mistrovský 3. ročník BEACH CUP Tlumačov (3 členný mix) (max 10 týmů)