Domů » Zprávy » Dětský cyklistický závod 2020

Dětský cyklistický závod 2020

Po uvolněně vládních opatření jsme se rozhodli místo závodu Moped rallye Tlumačov, který je odložen na 22.8. ještě uspořádat před začátkem léta Dětský cyklistický závod. Proběhla rychlá komunikace mezi vedením obce, KIS, pracovníky technických služeb a členy spolku.

Do devíti kategorií se letos přihlásilo 54 dětí. Nejobsazenější kategorie H6 (hoši 6-8let) musela z důvodu bezpečnosti závodit ve dvou základních rozjížďkách, z nichž první tři postoupili do finálové jízdy. Zapálení dětí pro nás bylo vskutku nevšedním zážitkem. Byli jsme svědky ostrých soubojů loket na loket, ale zároveň i úsměvů a radosti z uvolněné jízdy. Neobsazenou kategorie D12 (dívky 12-14let) zastoupili po krátkém přemlouvání rodiče a běžeckým závodem se tak zapojili aktivně do sportovního klání. Akce se vydařila na výbornou, bez zranění a hlavně ke spokojenosti dětí.

Tímto děkujeme všem dětem za účast a rodičům za doprovod. Velké díky patří také obci Tlumačov, pracovnicím KIS, pracovníkům technických služeb za spolupráci a dokonalé vysečení trávy.

Odkazy na fotky ze závodu:
https://www.zonerama.com/PhotographyMichaelaManova/Album/6303984 .