Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Strašidelný Halloween

DDM Sluníčko – Strašidelný Halloween

Podzimní prázdniny strávilo v DDM Sluníčko v Tlumačově 31 dětí. Pracovnice DDM Sluníčko připravily pro děti Strašidelný Halloween s nocováním. Dva dny plné her, soutěží a legrace.

Středeční dopoledne jsme jako již tradičně dlabali dýně a musím dodat, že letos měly děti opravdu hodně práce, protože se dýním na zahrádce dařilo a některé vyrostly do velkých rozměrů. Večer nám dýňové ozdoby osvítily prostory před domem dětí. Nejvíce se děti však těšily na podvečerní strašidelný průvod v maskách ulicemi Tlumačova a na to, jak při pochůzce vystraší své rodiče nebo sourozence. Ani letos jsme se z průvodu nevrátili s prázdnou a košík sladkostí byl plný až po okraj.
Po dobré večeři šup do spacáků a ,,dobrou noc“ při pohádce.
Po probuzení a vydatné snídani si děti vytvořily z polotovarů malou čarodějnici, která může sloužit jako dekorace. Během obou dnů každý získával body do soutěže jednotlivců, která byla vyhodnocena v závěru akce. Nejen vítězové, ale i ostatní získali drobné odměny. Úspěšnou akci jsme všichni zakončili společným přípitkem dětským šampaňským.