Domů » Zprávy » Hlášení v MR 9.1.2024

Hlášení v MR 9.1.2024

KDU-ČSL vás zve na společenský ples, který se koná v sobotu 13.ledna 2024 od 19.30 v OTROKOVICKÉ BESEDĚ. K tanci a poslechu hraje Motýl band CZ, zpívá J. Lukášová. Večerem provází Gustav Řezníček, herec Městského divadla Zlín. Vstupné 350,- Kč. V ceně drobné občerstvení na stole. Předprodej vstupenek u paní Kvardové, Tlumačov, náměstí Komenského 835, telefon 725 752 516.

MUDr. Bláhová Kvasice oznamuje, že od 15. – 19. 1. 2024 čerpá dovolenou. V ordinaci bude přítomna pouze sestra. Akutní stavy ošetří MUDr. Stránská ve svých ordinačních hodinách po tel. domluvě tel. 573358555.

Základní škola Tlumačov nabízí volné pracovní místo – kuchař/ka školní jídelny.

Od poloviny ledna 2024 hledáme do pracovního kolektivu školní jídelny kuchaře/kuchařku na plný úvazek. Požadavky: vyučen/vyučena, zdravotní způsobilost, samostatnost a spolehlivost. Bližší informace získáte u vedoucí školní jídelny na tel. 577 929 066.

V pátek 12.ledna se koná výkup sběratelských předmětů v budově kulturního informačního střediska na adrese Komenského náměstí č.170,a to v době od 9 do 14 hodin. Tímto vás zveme na tuto akci kde vykupujeme staré věci, jako jsou pánské náramkové hodinky, jdoucí i nejdoucí všech značek a typů, staré dobové pohlednice, fotografie, staré mince a bankovky, vojenské odznaky, všechny věci vojenského charakteru. Rovněž také vykupujeme a dobře zaplatíme zlomkové i zubní zlato, stříbrné šperky, zlaté mince, případně jiné výrobky ze zlata i stříbra. Při prodej zlata nad 15 gramů Vám poskytneme finanční bonus. V neposlední řádě také od vás rádi vykoupíme šperky s českými granáty a nebo z jantaru, staré nepoužívané fotoaparáty, hračky z osmdesátých let jako jsou třeba autíčka na bovden případně na setrvačník, staré dobové reklamní cedule a mnoho dalších dobových starých věcí. Vždy je nutné tyto věci přinést sebou. Výplata peněz vždy po dohodě namístě v hotovosti. Těšíme se na vaši návštěvu.