Domů » Zprávy » Letošní turnaj ve stolním tenise ovládla mladá generace

Letošní turnaj ve stolním tenise ovládla mladá generace

V sobotu 6. ledna se v Tlumačově konal 11. ročník Turnaje ve stolním tenise, který přivedl do tělocvičny základní školy nadšené hráče všech věkových kategorií.

V kategorii mužů se sešlo celkem 16 soutěžících, v seniorské kategorii zářilo 11 hráčů a v ženské kategorii se představily tři statečné hráčky. Nejvíce radosti pořadatelům přineslo to, že se do boje zapojilo také 19 dětí, které si užily rychlou míčovou bezkontaktní hru.

Oslava stolního tenisu začala krátce po 10. hodině slavnostním zahájením, na kterém nechyběli místostarosta obce Rajmund Huráň, vedoucí KIS Tlumačov Renáta Nelešovská a Aleš Judas, hlavní rozhodčí turnaje. Sledovat vypjaté duely bylo možné na pěti stolech, kde se střídaly dvojice v mužské, seniorské, ženské i dětské kategorii.

Atmosféra v tělocvičně byla plná hráčského nadšení a diváci nešetřili potleskem a nadšeným povzbuzováním. Nejmladší hráči, rozděleni do dvou skupin – Děti I. a II, sehráli vzájemné zápasy s tímto konečným pořadím:

Děti I.:

  1. Kamil Bilík
  2. Jakub Mazánek
  3. Filip Šuléř

Děti II.:

  1. Jonáš Špunda
  2. Vojtěch Kašpárek
  3. Roman Brázdil

Všem účastníkům patří dík za jejich sportovní výkony. Jubilejní ročník se vydařil a vítězům v jednotlivých kategoriích srdečně blahopřejeme.

Výsledky:

Ženy:

  1. Hana Ševčíková
  2. Pavla Odložilová
  3. Jitka Šáchová

Senioři:

  1. Pavel Kutra
  2. Jaroslav Zaoral
  3. Petr Skácel

Muži:

  1. Jan Mareš
  2. Jiří Holeček
  3. Tomáš Duroň

Těšíme se na setkání příští rok, přesněji 11. ledna 2025, kdy vás všechny opět očekáváme v Tlumačově na XII. ročníku turnaje ve stolním tenise.

Fotografie naleznete zde: https://www.tlumacov.cz/zivot-v-obci/fotogalerie/fotogalerie-z-akci/fotogalerie-z-roku-2023/gallery/turnaj-ve-stolni-tenise-xi-rocnik/