Domů » Zprávy » Hlášení MR

Hlášení MR

Studénka Drůbež bude ve středu 25.10.2023 v době od 14:15 do 14:30 hod prodávat na parkovišti u sokolovny kuřice různých barev, chovné kohouty, brambory na uskladnění červené a žluté, cibuli, česnek sadbový i konzumní, zelí krouhané, zelí hlávkové, řepu, krmné směsi a vitamíny. 

Český rodinný podnik Z Přírody přijede prodávat ovocné stromky a keře prémiové kvality za velice příznivé ceny. Všechny stromky jsou krásně živé a vhodné pro podzimní výsadbu. K prodeji na místě budou: letní i zimní jabloně a hrušky, pozdní i ranné meruňky, odolné broskve a nektarinky, švestky klasické, velkoplodé i vhodné k pálení, višně a třešně srdcovky, různé druhy rybízů, rezistentní angrešt i angrešt bez bodláků, velkoplodé ryngle a kanadské borůvky. Ovocné stromky a keře jsou určeny pro podzimní výsadbu ve vaší oblasti. Součástí prodeje je i odborné poradenství. Ceny od 50 do 200 Kč za kus.

Dr. Bláhová a Dr. Stránská, ordinace Kvasice oznamují, že zájemci o očkování na Covid 19 se mohou telefonicky objednat v ordinacích.   

Společnost NVB LINE s.r.o. se sídlem v Kvasicích přijme dělníky údržby komunikací. Náplní práce je instalace dopravního značení, vysprávky silnic a řízení dopravy. Řidičský průkaz minimálně skupiny B nezbytný. Bližší informace na www.nvbline.cz nebo na telefonu 725 744 043.