Domů » Zprávy » Hlášení v MR 28.3.2022

Hlášení v MR 28.3.2022

PRODEJ STROMKŮ A KEŘŮ K JARNÍ VÝSADBĚ

Český rodinný podnik Z Přírody přijede prodávat ovocné stromky a keře prémiové kvality za velice příznivé ceny. Sazenice ovocných stromků jsou 2-3 roky staré. Všechny stromky jsou živé a  čerstvé. 

K prodeji na místě budou různé druhy ŠVESTKEK, zimní i letní JABLONĚ A HRUŠKY, ranné i pozdní MERUŇKY, odolné BROSKVE a NEKTARINKY, RYNGLE, stromkový i keřový RYBÍZ a ANGREŠT bez bodláků. Dále budou v nabídce sazenice ČESKÝCH JAHOD, mrazuvzdorné KANADSKÉ BORŮVKY, výborné velkoplodé MALINY a bezsemenná VINNÁ RÉVA. Součástí prodeje je i odborné poradenství. 

Prodej se uskuteční v pátek 1.4.2022 od 11:00 do 11:30h na parkovišti u domu služeb.

Firma JUKKA bude prodávat v sobotu 2. 4. 2022  v čase  9.30 – 10.30 hodin na parkovišti u domu služeb

následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, ryngle, durancie, třešně, višně, třešňovišně,  moruše bílé, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, bez černý, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé a červené, lísky keřové, ostružiny, malin, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové i stromkové, rododendrony, azalky, sazenice jahod, brusinky,   a jiné stromky a keře… 

Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.

NOC S ANDERSENEM V KNIHOVNĚ

KIS zve děti do 11 let na noc s Andersenem z pátku 1.dubna na sobotu 2. dubna. Sraz přihlášených je v 16:30 v knihovně na náměstí Komenského. Čeká na vás noc plná překvapení. Bližší informace a přihlášky v knihovně nebo v KIS.

NABÍDKA PRÁCE

Bezpečnostní agentura hledá posily do svého týmu na pozici ostraha objektu. Práce je vhodná pro muže, ženy i částečně invalidní důchodce. Náborový příspěvek až 20.000,- Kč, příspěvek na dopravu až 1.000,- Kč. Nástup možný ihned. Zájemci volejte 704 878 510 v pracovní dny 8:30 – 15:00 hodin.