Domů » Zprávy » Hlášení v MR 21.3.2022

Hlášení v MR 21.3.2022

Dům dětí a mládeže Sluníčko,  ve spolupráci s KIS, Sborem dobrovolných hasičů Tlumačov a Kurovickým lomem za finanční podpory Obce Tlumačov Vás všechny srdečně zve na novou akci

PUTOVÁNÍ SE SLUNÍČKEM

Akce se koná v sobotu 26. 3. 2022.

Start je mezi 10 – 13 hodinou v Kulturním a informačním středisku, kde si můžete v daném čase vyzvednout mapu cesty s tajenkou a obdržet další informace. Po cestě bude pro vás připraveno spoustu vědomostních úkolů, které jsou důležitou součástí tajenky. Délka trasy je 3,5 km.

Cíl je v Kurovickém lomu.

Za správné vyluštění tajenky vás čeká v cíli odměna včetně  turistické vizitky. V cíli bude pro děti připraveno několik aktivit a tvořivá dílnička. Můžete si opéct vlastní špekáček pod dohledem tlumačovských hasičů. Udělejte si s námi turistický výlet do kurovického lomu, kde můžete strávit krásné sobotní odpoledne. Cesta je vhodná pro pěší, kočárky i kola. Občerstvení zajistí Domácí bistro.

Poplatek činí 30 Kč.

Těšíme se na vás. Za deštivého počasí se akce nekoná.

———————————————————

Zapojte se do celostátní akce ukliďme ČESKO, v našem případě ukliďme Tlumačov a jeho okolí.

Hlavní den úklidu v okolí naší obce se koná v sobotu 9. dubna. Dobrovolníci se mohou hlásit telefonicky  na čísle 606 327 300, nebo osobně v kulturním a informačním středisku, kde vám sdělíme podrobnější informace.