Domů » Zprávy » Fotosoutěž na téma Tlumačov ve čtyřech ročních obdobích

Fotosoutěž na téma Tlumačov ve čtyřech ročních obdobích

Fotosoutěž zná svého vítěze. Vítězem se stala slečna Natálie Mišáková se svou fotkou „Zimní cesta“. Na druhém místě se umístil snímek „Vánoční andílek na náměstíčku“ od paní Jiřiny Mišákové. Třetí místo patří panu Ing. Janu Rýdlovi za fotografii „Zima na Přasličné“. Všichni fotografové jsou z Tlumačova.

Soutěž probíhala od podzimu roku 2016 až do konce roku minulého. Byl tedy dán všem dostatečný časový prostor zúčastnit se. Přesto nám fotografie zaslali jen 4 občané Tlumačova, a to již zmíněná sl. Natálie Mišáková, její maminka paní Jiřina Mišáková, Ing. Jan Rýdel a paní Jitka Fialová. Paní Fialová soutěžila s fotografiemi zapůjčenými od p. Vlasty Šafářové.
O umístění na prvních třech místech rozhodovali téměř profesionální fotografové paní Petra Tomaštíková a Marek Svoboda. Jejich práci si můžete prohlédnout na jejich facebookovém profilu.
Všechny zaslané fotografie si budete moci prohlédnout na výstavě, kterou máme v plánu uskutečnit během tohoto roku.
Pro rok 2018 vyhlašujeme fotosoutěž na téma: „Líbí se nám Zlínský kraj“. Foťte místa, objekty, lidi, přírodu; no prostě, co vás při cestách naším krajem, zaujme.
Věříme, že tentokráte bude větší množství účastníků a fotografií.