Domů » Zprávy » Odpoledne pro celou rodinu

Odpoledne pro celou rodinu

Již čtvrtým rokem se konala v obecním parku společenská akce pod názvem „Odpoledne pro celou rodinu“.

V sobotu 4. června 2016 v 15 hod. začal program slavnostním přivítáním starostou obce Petrem Horkou a pořadateli: za Kulturní a informační středisko pozdravila všechny přítomné Renáta Nelešovská a za Dům dětí a mládeže Sluníčko, pracoviště Tlumačov Hana Hlobilová.
Poté začala zábavná show pro děti s Bratry Chabičovskými. Děti si mohly zatančit, zacvičit, zasoutěžit a zazpívat s postavami z pohádky „Ledové království“ s Annou, Elsou a Olafem.
Program dále pokračoval vystoupením všech skupin tlumačovského aerobiku pod vedením Hany Hlobilové. Cvičení bylo prokládáno zpěvem žákyň ze Základní umělecké školy Otrokovice pod vedením p. učitelky Jany Lukášové. Děti měly také možnost zapojit svého soutěžního ducha i u dalších soutěží, které byly „rozesety“ po celém parku. Byly to různé stolní hry, skákání na trampolíně, hod kroužkem na čápa, malování na obličej a další.
Večer patřil diskotéce. Známé i méně známé skladby zněly parkem do pozdních nočních hodin.
Bohaté občerstvení zajišťovali místní hasiči. V horkém dnu přišlo vhod nejen něco tekutého, ale i studeného. Návštěvníci si také moc pochvalovali velké stany, které je chránily před sluneční výhní. Obec Tlumačov je letos pořídila na tuto akci i jí podobné.
Pořadatelé děkují všem pomocníkům a vystupujícím, kteří se zúčastnili a zapojili do sobotní akce, kterou pořádalo KIS Tlumačov ve spolupráci s DDM Sluníčko. Děkujeme maminkám ze SRPŠ a rodičům z AT Tlumačov za pomoc u atrakcí. Zemskému hřebčinci Tlumačov za zapůjčení koňského povozu, který děti vozil po Tlumačově. Ranči Tlumačov za projížďku na jejich konících, Lanáčku Otrokovice, který nám zapůjčil 3D šneka, místním tlumačovským hasičům za připravené atrakce pro děti a umožnění k nahlédnutí do jejich techniky. Děkujeme také p. Sadilovi z Fryštáku, který děti učil žonglérskému umění a p. Bubelovi za vystoupení kroužku Judo. Poděkování patří také všem aerobikovým skupinám, které se zde prezentovaly. Bylo to krásné slunečné odpoledne, plné pohody a úsměvů.

Další foto: https://fido001.rajce.idnes.cz/Odpoledne_pro_celou_rodinu_4.6.2015 .

Fotografie v galerii – Odpoledne pro celou rodinu