Domů » Zprávy » Jiří Krčma obhájil loňské vítězství.

Jiří Krčma obhájil loňské vítězství.

Druhá sobota v novém roce 2016, tj. 9. ledna, patřila v naší obci stolním tenistům. Kulturní a informační středisko ve spolupráci s místními tenisty pořádalo IV. ročník turnaje v tomto sportu.

Všechny hráče, celkem 59 stolních tenistů, přivítal místostarosta Obce Tlumačov Mgr. Rajmund Huráň, který se také aktivně, i se svou manželkou, turnaje zúčastnil. Všechny zápasy bedlivě sledoval a korigoval hlavní rozhodčí Aleš Judas a pracovnice KISka pečlivě zapisovaly výsledky soubojů.
Sportovní soutěž se konala po celý den v tělocvičně základní školy. Dopoledne, poprvé za dobu konání turnajů, soutěžily děti a to ve dvou kategoriích (mladší a starší) a odpoledne patřilo dospělým v kategorii ženy, muži a senioři.

Čtrnáct dětí – chlapců sehrálo vzájemné zápasy s tímto konečným pořadím:

Mladší děti
1. Lukáš Mareš
2. Jiří Kvasnička
3. Filip Vrzal

Starší děti
1. Jan Hrtús
2. Martin Němec
3. Adam Bilík

Po 14 hodině nastoupili, ke čtyřem stolům, dospělí. 26 mužů, 6 žen a 13 seniorů bojovalo o co nejlepší umístění v turnaji.

Všem hráčům děkujeme za účast. Vítězům blahopřejeme. Za rok, přesněji 7. ledna 2017, vás všechny opět čekáme v Tlumačově, tentokráte na V. ročníku Turnaje ve stolním tenise.

Výsledky:

Ženy
1. Simona Hrtúsová
2. Jana Machovská
3. Pavla Kutrová

Senioři
1. Hana Ševčíková
2. Vladimír Flašar
3. Oldřich Kocián

Muži
1. Jiří Krčma
2. Jan Mareš
3. Tomáš Krčma

Fotografie v galerii – IV. ročník Turnaje ve stolním tenise