Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – O pohár starosty obce Tlumačov

DDM Sluníčko – O pohár starosty obce Tlumačov

V sobotu 6. 4. 2013 se konal 9. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií „O pohár starosty obce Tlumačov“. I letos sportovní hala Štěrkoviště v Otrokovicích praskala ve švech. Soutěže se zúčastnilo 24 klubů z celé Moravy a bylo k vidění 54 soutěžních sestav ve 4 věkových kategoriích. Všechny soutěžící a jejich soutěžní choreografie sledovalo 6 porotců, kteří hodnotili daná kritéria jako je náročnost, technika, synchron, originalita a choreografie.

Jako hlavní a zároveň slovní porotce v tomto ročníku byla Hanka Kynychová, cvičitelka aerobiku a autorka charitativního projektu Hejbejte se. Slovně soutěžící hodnotil i Mgr.David Holzer, trojnásobný MS ve sportovním aerobiku trojic. Porota byla velmi profesionální a žádná chybička jim neunikla. V přestávkách mezi kategoriemi vystoupila TS Trick z Hulína a TS Reborn Squad ze Zlína. Díky sponzorům si všechna děvčata a chlapci odváželi spoustu upomínkových předmětů, sladkostí a dárečků. Pro všechny soutěžící byl zajištěn také pitný režim, který zajistila firma Ondrášovka. Soutěž probíhala na velmi vysoké úrovni, atmosféra v hale byla skvělá, soutěžící si odváželi nejen spoustu dárečků, nových zkušeností, ale i cenných rad od poroty. Nejlepší družstva získala poháry a medaile, které věnovala na tuto soutěž obec Tlumačov a také pizze nebo dokonce vítězové super maxi pizze, které pro ně připravila pizzerie Vasallo z Otrokovic.
Velmi bych chtěla poděkovat všem pomocníkům na této akci, protože bez jejich pomoci by se akce na takové úrovni nemohla vůbec konat. Dále bych chtěla poděkovat p. Martině Filákové za její ochotu pracovat na sponzoringu a získávat spoustu krásných dárečků, které si pak děti z naší soutěže odvážejí. Snažíme se všechny děti ocenit za jejich píli a úsilí, i když neskončí na místech nejvyšších a motivovat je tak pro další cvičení. V příštím roce se bude konat 10. ročník soutěže a již nyní začínáme pracovat na přípravě. Těšíme se na opět na Vaši podporu a také účast na této soutěži.
A jak to letos všechno dopadlo?

Kategorie do 7 let
1. místo Aerobic Kostelec – Tajemství orientu
2. místo K.I.S. Intensive Hodonín – Kluci jsou páni?
3. místo Akropolis Uherské Hradiště – Eskymáčci

Kategorie 8 – 10 let
1. místo AS Valašské Meziříčí – Happy Girls
2. místo DDM Sluníčko – Quick step AT Tlumačov – Cínoví vojáčci
3. místo Velká n.Veličkou – Roztančené plamínky

Kategorie 11 – 13 let
1. místo Aerobic Kostelec – Top Gun
2. místo 1. AC Uherský Brod – Tap-Dance
3. místo DDM Sluníčko – Quick step AT Tlumačov – Oliver Twist

Kategorie 14 a více let
1. místo DDM Sluníčko – Quick step AT Tlumačov – Dr.Jekyll a Mr.Hyde
2. místo K.I.S. Intensive Hodonín – The Ballet
3. místo DDM Orlová – Horečka sobotní noci