Domů » Zprávy » Dominik Polášek získal 1. místo v celostátní výtvarné soutěži „Příroda kolem nás“

Dominik Polášek získal 1. místo v celostátní výtvarné soutěži „Příroda kolem nás“

Již druhým rokem se zapojil Dům dětí a mládeže Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov do celostátní výtvarné soutěže pořádané Správou Národního parku Podyjí s názvem Příroda kolem nás.

,,Jedná se o XIII. ročník dětské výtvarné soutěže Příroda kolem nás, která má dětem nejen připomenout naši chráněnou přírodu, ale i pomoci se zamyslet nad naším vztahem k tomu nejbližšímu koutku přírody kolem nás. „
Vyhlásila jsem ,,základní kolo,, této soutěže a oslovila děti k účasti. Koncem ledna jsem zaslala několik prací dětí, které této výzvy využily. Mezi nimi byl i ,,Ledňáček říční“ od Dominika Poláška z Tlumačova. Je to nadějný talent – člen výtvarného kroužku Keramiky v DDM Sluníčko, který se rád takových soutěží účastní.
Jeho dílko, které získalo 1. místo v kategorii děti 5. – 6. ročníku ZŠ bylo jednou z 947 prací dětí z celé ČR, zaslaných do této soutěže. Oceněné práce si můžete prohlédnout od dubna v Návštěvnickém středisku Správy Národního parku Podyjí. A ten, kdo se do těchto míst nechystá, má možnost prohlédnout si oceněné práce na www.nppodyji.cz.
Blahopřejeme a přejeme Dominikovi více takových úspěchů.