Domů » Zprávy » DDM Sluníčko „O pohár starosty obce Tlumačov“

DDM Sluníčko „O pohár starosty obce Tlumačov“

Velké přípravy, nové prostory, to vše nás čekalo při organizování 8. ročníku soutěže skupinových choreografií v aerobiku „O pohár starosty obce Tlumačov“. Vzhledem k velkému zájmu z řad soutěžních družstev a také diváků, jsme museli soutěž přesunout do větších prostor Sportovní haly Otrokovice Štěrkoviště. Okolo 720 soutěžících a 700 diváků vytvořilo skvělou atmosféru.

Soutěžní družstva se sjela z celé Moravy. Soutěž byla rozdělena do 4 věkových kategorií. Všechny sestavy a jejich choreografie hodnotila 5 členná porota. Každý porotce hodnotil jedno z daných kritérií jako je choreografie, náročnost, technika, originalita a synchron. 6.porotce byl p. Mgr. David Holzer – trojnásobný MS ve sportovním aerobiku trojic, který byl hlavní rozhodčí . Ten hodnotil družstva slovně ihned po jejich vystoupení, což bylo atraktivní nejen pro diváky, ale také přínosem pro trenéry a soutěžící. V každé kategorii bylo také oceněno sladkou odměnou v podobě dortu družstvo sympatie, které hodnotil náš host p. Tomio Okamura.

Díky velké podpoře obce Tlumačov, která přispěla medailemi pro vítězná družstva, ale také spoustě sponzorů, mohla být oceněna všechny družstva krásnými cenami i když neskončila na místech nejvyšších. Velký dík patří také firmě Ondrášovka, která již druhým rokem zajišťuje pitný režim pro všechny soutěžící. Děkujeme také všem, kteří se na této akci podíleli organizačně, protože bez těchto zapálených lidiček by se akce takového rozměru a v takové vysoké kvalitě nedala zvládnout. Již nyní se všichni těšíme na další ročník této soutěže, že se v tak a možná ještě větším počtu sejdeme. A jak to všechno dopadlo?

Kategorie do 7 let
1. místo AS Valašské Meziříčí – Hey Boy
2. místo AC K.I.S. Intensive Hodonín – Škola hrou
3. místo Aerobik Kostelec – Makové panenky
4. místo DDM Sluníčko – AT Tlumačov – Malá mořská víla

Kategorie 8 – 10 let
1. místo 1.AC Uherský Brod – Baletky
2. místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Šel zahradník do zahrady
3. místo ZŠ Velká nad Veličkou – Koťata

Kategorie 11 – 13 let
1. místo AS Valašské Meziříčí – Can Can
2. místo Aerobik Kostelec – Zlodějky
3. místo Aerobik Kyjov – Aerobic show
6. místo DDM Sluníčko – AT Tlumačov – Noc v muzeu

Kategorie 14 a více
1. místo DDM Pastelka Uherský Ostroh – Apokalypsa
2. místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Klavírní etuda
3. místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Nekonečný příběh