Domů » Zprávy » LIBOR HUBÍK – Živnostník roku 2007 ve Zlínském kraji

LIBOR HUBÍK – Živnostník roku 2007 ve Zlínském kraji

V měsíci září získal pan Libor Hubík, tlumačovský podnikatel, první místo v soutěži Makro Živnostník 2007 ve Zlínském kraji.

Pan Hubík vyrábí od roku 1990 oblečení pro motorkáře, což je poměrně náročný a složitý výrobní proces. Jeho začátky nebyly lehké, ale podařilo se mu prosadit na trhu a udržet si v něm své místo. Své zboží dodává nejen tuzemským zákazníkům, ale exportuje i do ciziny.

Ve Zlínském kraji se letos do soutěže zaregistrovalo rekordních 193 podnikatelů a firem. O vítězství pana Libora Hubíka rozhodlo získané skóre, ratingové hodnocení a posouzení poroty. U Živnostníka roku šlo organizátorům o nalezení podnikatele s nejvíce originálním příběhem. (Rozhovor s panem Hubíkem vám přineseme v měsíci prosinci v Tlumačovských novinkách).

pan Libor Hubík

Pan Hubík postupuje do celorepublikové soutěže, která bude zakončena slavnostním vyhlášením výsledků 15. listopadu ve Slovanském domě v Praze. Vítěze celostátní soutěže určí široká veřejnost prostřednictvím textových zpráv v SMS hlasování. Více informací na www.zivnostnikroku.cz
Podpořte tlumačovského živnostníka!

Medailonek pana Libora Hubíka (soubor pdf, 0,5 MB)