Domů » Zprávy » Voltižní oddíl Tlumačov – Brno, Tetčice 7. – 8.9.2007

Voltižní oddíl Tlumačov – Brno, Tetčice 7. – 8.9.2007

Ve dnech 7. a 8. září se konaly v areálu jezdecké haly v Tetčicích u Rosic dvoudenní závody s česko – rakouskou přátelskou soutěž, která byla dotována Evropskou unií. Bohužel z Rakouska nepřijel ani jeden reprezentant, ale i přesto měly závody velmi vysokou účast. Tyto závody nám posloužily jako doplnění nominace na Mistrovství ČR a získání bodů do voltižního poháru.

Závodů se účastnili pouze tlumačovští jednotlivci – na koni Catalin IV-33 to byli Petr Eim, Nela Kouřilová a Tereza Hanová, na Farmonovi Kateřina Králová, Tereza Hanová a Jakub Dujíček ( ke cvičení byl přemluven na poslední chvíli ) a na Danovi startovala pouze Kateřina Králová. Dan také nesl olomouckou juniorskou skupinu, ve které vypomáhaly naše cvičenky Michaela Hanová a Nikola Tylčová.

V pátek začínal program a v 16 hodin a to povinnými sestavami juniorských skupina a jednotlivců a technickými sestavami jednotlivců seniorů. Až ne občasné problémy s hudbou proběhlo cvičení úspěšně a umístění se po těchto sestavách téměř nezměnilo. Sobotní program obsahoval volné sestavy skupin a jednotlivců senior i junior. Tyto sestavy přinesly postup o jedno místo Terce Hanové, která se takto dostala na 3. místo. Musím podotknout, že pro všechny závodníky byla velkou motivací finanční odměna, která se na voltižních závodech jen tak nevidí.

Muži:
1. místo – Petr Eim, TJ voltiž Tlumačov, Catalin IV-33, lonžérka alice Eimová
2. místo – Lukáš Klouda, TJJ Lucky Drásov

Ženy Junior
1. místo – Kateřina Dušková, PZOO Chomutov
2. místo – Jana Bartoňková, TJJ Lucky Drásov
3. místo – Tereza Hanová, TJ voltiž Tlumačov, Farmon, lonžérka Pavlína Neprašová

Ženy Senior
1. místo – Jana Sklenaříková, TJJ Lucky Drásov
2. místo – Kateřina Králová, TJ voltiž Tlumačov, Farmon, lonžérka Pavlína Neprašová
3. místo – Kateřina Stejskalová, TJJ Lucky Drásov
5. místo – Nela Kouřilová, TJ voltiž Tlumačov, Catalin IV-33, lonžérka Alice Eimová