Domů » Zprávy » Tlumačov – 29.4.2006

Tlumačov – 29.4.2006

Druhé závody v tomto roce se konaly 29.4.2006 v Tlumačově. Byly to druhé nominační závody na mezinárodní závody a také závody o český voltižní pohár.

Těchto závodů se zúčastnili jednotlivci Petr Eim, Alice Eimová, Margita Urbanová a Tereza Hanová na koni Catalin IV.Ze skupin to byla tlumačovská skupina A** na koni Farmon a poprvé se představily i dvě skupiny D. tyto závody nebyly první pouze pro děti ze skupiny D, ale taky pro naši novou posilu z řad koní Dana, který zde, i přes některá zaváhání, složil úspěšně lonžovací zkoušku, díky které může oficiálně jezdit na závody.
Dopolední program začínal v 1000 hodin skupinami D, ve kterých cvičily i naše dvě skupiny na koni Catalin IV svou povinnou a volnou sestavu. Na jejich prvních závodech se jim vedlo a obsadili konečné 4. a 5. místo.Skupina A se svou povinnou sestavou opět nebyla příliš spokojená, ale všichni se shodli, že jsme ji zacvičili lépe než ve Frenštátě.V kategorii jednotlivců se místo povinné sestavy cvičila sestava technická, která byla také zajímavější pro diváky. Všem našim jednotlivcům se technické sestavy docela povedly i přes nepříznivý chod koně.
Ve 1445 hodin začaly volné sestavy skupin A, B a C a poté i jednotlivců.Volná sestava se naší skupině docela povedla i přes to, že nezacvičila vše, co chtěla a se svou celou sestavou se představí až na CVI v Tetčicích u Brna. Tereza Hanová a Alice Eimová své volné sestavy zacvičily dobře, což se promítlo na konečném pořadí.Špatný chod koně se promítl hlavně na sestavě Margity Urbanové, která kvůli pádu už svou sestavu nemohla dokončit a také na sestavě Petra Eima.

Jednotlivci MUŽI :
1. místo – LUKÁŠ KLOUDA, TJJ Lucky Drásov
2. místo – PETR EIM, TJ voltiž Tlumačov

Jednotlivci ŽENY A :
1. místo – ALICE EIMOVÁ, TJ voltiž Tlumačov
2. místo – JANA SKLENAŘÍKOVÁ, TJJ Lucky Drásov
3. místo – MICHAELA ANDRLÍKOVÁ, TJJ Lucky Drásov
5. místo – MARGITA URBANOVÁ, TJ voltiž Tlumačov

Jednotlivci ŽENY B :
1. místo
2. místo
3. místo

Skupiny A** :
1. místo – TJ SLOVAN FRENŠTÁT P. R.
2. místo – TJ VOLTIŽ TLUMAČOV
3. místo – TJJ LUCKY DRÁSOV

Další články o voltiži