Domů » Zprávy » Hlášení v MR 2.4.2024

Hlášení v MR 2.4.2024

Ve středu 3. dubna budou KIS a dětská herna otevřeny od 14 hodin. Knihovna je v tento den zavřena.

Od 2. dubna se mění otvírací doba dětské herny: Po – Čt 8-16 hodin, Pá 10 – 16 hodin. 11-12 hodin je polední pauza pracovnic KIS (herna vám nebude otevřena). 

U P O Z O R N Ě N Í na provádění výkopových prací

Informujeme občany, že v termínu 3.dubna – 5.července 2024 budou v ul. Přasličná, Jana Žižky, U Trojice, 6. května, Nová, Bedřicha Smetany, Švermova, Spojovací a Machovská postupně prováděny výkopové práce za účelem pokládky ochranných trubek optických kabelů pro internet. 

Během realizace stavby může docházet k omezení pohybu chodců a vozidel v jednotlivých lokalitách.

Žádáme proto všechny občany, aby při nezbytně nutném pohybu v okolí provádění stavebních prací, ve výše uvedeném termínu, dbali pokynů stavby a současně zvýšili svou opatrnost! DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ !!!

DDM Sluníčko, středisko Tlumačov všechny srdečně zve na 18. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií

„ O pohár starosty obce Tlumačov“ 

Soutěž se bude konat v sobotu 6. 4. 2024 v Městské sportovní hale v Otrokovicích. 

Opět na vás budou čekat choreografie plné energie, elánu, úsměvů, radosti, ale i dojetí. Přijďte podpořit všechny soutěžící, kteří se vracejí po dvouletém odloučení zpět na soutěžní plochu a budou vaši podporu určitě potřebovat.

Zahájení soutěže je od 9.15 hodin kategorií technickou, po skončení této kategorie bude soutěž pokračovat kategorií estetickou. Soutěž je rozdělena také do několika věkových kategorií.

V porotě zasedne opět MS v aerobiku David Holzer a také cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová, kteří budou hodnotit slovně vystoupení dětí ihned po jejich odcvičení a předávat jim tak cenné rady. Celým soutěžním dnem nás bude provázet hudebník a textař Ziggy Horváth.

Pro účastníky je připraven doprovodný program, kde se představí skupina Megaveloši z AT Tlumačov. Vstupné činí děti do 2 let zdarma, 150 Kč dospělí, 70 Kč děti.

Přijďte podpořit všechna soutěžící družstva, která se sjedou se svými sestavami z širokého okolí. Bude to stát za to a vy u toho nemůžete přece chybět!!!

Společnost eg.d oznamuje přerušení dodávky elektrické energie v úterý 9.4.2024 od 8:00 – 14:00 hodin v ulicích: 6.května, Bedřicha Smetany, Dr. Ignáce Horníčka, Jana Žižky, Jiráskova, Krátká, Machovská, Masarykova, Mánesova, Nová, Přasličná, Spojovací, U Cementárny, U Trojice, Zábraní, Švermova. Přesný rozpis vypnutých čísel popisných je zveřejněn v informační desce před OÚ a na webových stránkách obce v sekci AKTUALITY.