Domů » Zprávy » Hlášení v MR 31.1.2024

Hlášení v MR 31.1.2024

Přátelé masopustního veselí vás srdečně zvou v sobotu 3. února na tlumačovský masopustní průvod. Již od brzkých ranních hodin budou  chodit Tlumačovem dvě skupiny přátel masopustního veselí. Večer, od 19 hodin, se přijďte pobavit, popít a odreagovat do Klubu obce na Zábraní na Masopustní zábavu, kterou pro vás připravilo kulturní a informační středisko. K tanci a poslechu hraje hospodský bigbít. Vstupné 100 Kč, občerstvení zajištěno. Součástí programu bude i pochovávání basy.

Od 5.2.-9.2. 2024 bude praktický lékař v Tlumačově čerpat řádnou dovolenou. Sestra bude v ordinaci přítomna. Akutní případy ošetří MUDr. Březík- ordinace praktického lékaře v areálu Barumu Otrokovice.

Novou knihu o místní kostele s názvem Farní kostel svatého Martina v Tlumačově si můžete do konce měsíce února zakoupit v Kulturním a informačním středisku Tlumačov za cenu 640 Kč.

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké za loňské ceny s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50cm, v akci. Máme i suché dřevo k okamžitému topení a metrovky štípané.
Objednávejte na telefonním čísle : 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz