Domů » Zprávy » Hlášení v MR 6.12.2023

Hlášení v MR 6.12.2023

Sdružení rodičů a přátel dětí školy a Základní škola Tlumačov vás srdečně zve na společenskou akci Invaze umění – výstava a aukce uměleckých děl, která se koná ve čtvrtek 7. prosince od 18. hodin. Součástí večera bude i divadelní představení Morkovických ochotníků Marie, dcera Kajetánova. Vchod přes DDM Sluníčko. Bližší informace najdete na webových stránkách, facebooku a instagramu školy.

Dům dětí a mládeže Sluníčko, středisko Tlumačov vás zve v pondělí 11.prosince na tradiční Vánoční dílny. Akce se uskuteční od 8:30 – 12:30 a od 13:30 – 16:30 hod v prostorách DDM Sluníčko v Tlumačově. Přijďte si vytvořit dekorační předměty a ozdoby k blížícím se vánočním svátkům. Vstupné na vánoční dílny činí 20,- Kč plus cena za výrobky podle výdajů za materiál. Těší se na vás pořadatelé.

Myslivecký spolek Tlumačov informuje občany, že dne 9.prosince bude v části honitby za dálnicí od lomu až po Hrabůvku pořádat hon na drobnou zvěř. Žádáme občany, aby se od brzkých ranních hodin do 13:00 hodin nepohybovali v rámci bezpečnosti v této části Tlumačova. Děkujeme za pochopení. MS Hék Tlumačov