Domů » Zprávy » Hlášení v MR 15.6.2023

Hlášení v MR 15.6.2023

Hospůdka “ Na hřišti “ ve spolupráci s firmou SÍŤ 21 pořádají ve fotbalovém areálu: VELKÉ VÍTÁNÍ PRÁZDNIN, které se koná v sobotu 1.července od 15.hodin. Děti a rodiče se můžou těšit na: malování na obličej, skákací hrad, dětskou tombolu, střelbu ze vzduchovky, stříkání hasičskou pistolí, tvořivé dílny, sportovní hry, diskotéku a další atrakce. Pro rodiče bude připraveno grilování, bohaté občerstvení, tombola a večerní zábava. Srdečně zve kolektiv hospůdky Na hřišti a dodavatel internetového připojení firma SÍŤ 21.

Roční odečet vodoměrů v naší obci bude probíhat od 20.6.2023 – 10.7.2023. Pokud nebudete přítomni, zanechte stav na viditelné místě.

Zítra od 17:00 hodin vás zveme na prezentaci letní inspirace s ochutnávkou zdravého a chutného stravování do Domu dětí a mládeže v Tlumačově. Odnesete si domů recepty, inspiraci pro přípravu masa na gril, rychlé chuťovky a jiné. Vstupné je 70,- Kč.

Společnost NVB LINE  Kvasice přijme zaměstnance na opravy a údržbu komunikací. Hlavní náplní práce je instalace dopravního značení, vysprávky silnic a řízení dopravy. Řidičský průkaz minimálně skupiny B je nezbytný. Řidiči s profesním průkazem obdrží náborový příspěvek 35 – 50 tisíc korun českých.  Měsíční mzda v průměru činí 40 tisíc korun českých. Pro více informací prosím kontaktujte paní Žalákovou na telefonu 725 744 043 nebo na emailové adrese zalakova@nvbline.cz.