Domů » Zprávy » Plánované turnaje v roce 2021 na obecních sportovištích u fotbalového hřiště

Plánované turnaje v roce 2021 na obecních sportovištích u fotbalového hřiště

Informace pro všechny, kteří navštěvují obecní sportoviště (tenisové kurty a plážový volejbal) na ulici Sportovní a mají zájem se zúčastnit některého z turnajů, které se zde již tradičně v letošním létě uskuteční.

Již 19.6.2021 se konal letošní první turnaj ve čtyřhře mužů „O pohár obce Tlumačov“ za účasti 10 deblových týmů.
Dále jsou plánovány čtyři akce a věřím, že stejně jako v minulých třech letech, tak i letos, se podaří spojit sportovní zápolení a přátelská atmosféra s ukázkou zlepšujících se dovedností v tenise i plážovém volejbale. Níže jsou uvedeny termíny 2 tenisových turnajů a 2 turnajů v plážovém volejbale, které budou organizovány pod záštitou KIS Tlumačov.

Na všechny tyto turnaje je třeba se přihlásit s předstihem, uzávěrka přihlášek proběhne vždy 3 dny před termínem konáním turnaje!!!

Přihlášky prosím zasílejte formou SMS na telefon místostarosty obce – organizátora turnajů – Mgr. R. Huráně : 736 444 787 a uveďte zde jméno kapitána + složení týmu + datum konání turnaje.

Pozor!
Všechny turnaje jsou z organizačních a časových důvodů omezeny maximálním počtem startujících týmů. U každého níže uvedeného turnaje je vypsán maximální počet týmů, které můžou v turnaji startovat. Při naplnění tohoto počtu už bohužel nebude možné další týmy do turnaje zařadit!

Plán a termíny konání turnajů

1/ sobota 17.7. 2021 Letní turnaj v plážáku, 3. ročník (3 členný mix tým), max 8 týmů
2/ sobota 31.7. 2021 Turnaj čtyřher – MIX tenis (muž+žena) 2. ročník (max 8 týmů)
3/ sobota 7.8. 2021 mistrovský 4. ročník BEACH CUP Tlumačov (3 členný mix – max 10 týmů)
4/ sobota 28.8. 2021 2. ročník Turnaje čtyřher žen (max 8 týmů)