Domů » Zprávy » S.K. Tlumačov – fotbalový turnaj přípravek a žáků

S.K. Tlumačov – fotbalový turnaj přípravek a žáků

Po loňském zkušebním nultém ročníku fotbalového turnaje uspořádal S. K. Tlumačov dne 8. 5. 2019 I. ročník fotbalového turnaje přípravek a žáků. Turnaj se konal ve třech kategoriích, a to předpřípravky nebo-li tzv. fotbalové školičky (pro nejmenší fotbalisty r. 2012 a ml. a fotbalistky r. 2011 a ml.), dále v kategorii mladší přípravky (určeno pro hráče r. 2010 a ml.) a v kategorii mladších žáků (hráči r. 2006 a ml.).

V každé kategorii se zúčastnilo 4 – 5 mužstev, kdy všechny zúčastněné týmy předvedly pěkné fotbalové výkony plné nasazení a zapálení pro kopanou ve snaze dosáhnout co nejlepšího výsledku týmu. Po skončení všech utkání, která měla v jednotlivých kategoriích vysokou úroveň bylo výsledky stanoveno následující pořadí.

V kategorii předpřípavky se na 1. místě umístilo družstvo S.K. Tlumačov, 2. místo obsadilo SK Baťov 1930 a na 3. místě skončil tým TJ Sokol Racková. Nejlepším střelcem turnaje v této kategorii byl Michael Bielik (SK Tlumačov) a nejlepším hráčem týmu SK Tlumačov byl trenéry vyhodnocen Filip Kojecký.

V kategorii mladší přípravky bylo konečné pořadí: 1. SK Baťov 1930, 2. SK Tlumačov “A“ 3. SK Tlumačov “B“. Nejlepším střelcem turnaje v této kategorii byl Václav Machovský (SK Tlumačov B). Nejlepším hráčem SK Tlumačov A byl určen Kamil Bilík a za SK Tlumačov B to byl Metoděj Nevídal.

V kategorii mladších žáků bylo toto pořadí: 1. FK Štípa 2. SK Tlumačov 3. TJ Těšnovice. Nejlepším hráčem SK Tlumačov byl vyhlášen Radek Dvořák.

Celá akce se velmi vydařila, zúčastnilo se jí více jak 130 dětí, které si turnaj krásně užily, a to jak na fotbalovém hřišti při hře, tak i mimo zápasy, kdy obrovský úspěch, a to nejenom u dětí měli pekařské a cukrářské výtvory maminek našich malých fotbalistů. Celý turnaj ozvučil a skvělý hudební doprovod vytvořil p. Tichý a téměř profesionální moderátorský výkon podal Michal Hric.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem rodičům a činovníkům SK Tlumačov, kteří se podíleli na bezchybné organizaci celé akce, dále pak trenérům jednotlivých mužstev, kteří se u nás v Tlumačově starají o výchovu nové generace fotbalistů (p. Bielik, p. Hrdina, p. Machovský, p. Skácel a p. Ostrčilík) a samozřejmě sponzorům, bez kterých by akce tohoto rozsahu nešla uspořádat a to konkrétně – obec Tlumačov, MP Projekt Zlín, Kairo s.r.o., REMO CZ s.r.o. a Pivovary Lobkowicz a.s.

Za S.K. Tlumačov z.s., Pavel Karlík