Domů » Zprávy » Fotosoutěž na téma Domácí mazlíčci zná svého vítěze

Fotosoutěž na téma Domácí mazlíčci zná svého vítěze

Vítězem se stala slečna Michaela Manová z Tlumačova se svou fotkou „Kobylka Jessy“. Na druhém místě se umístil snímek „Pes na houpačce“ od paní Jiřiny Mišákové, také z Tlumačova. Třetí místo patří paní Janě Čadové z Holešova za fotografii „Roky“.

Soutěž probíhala od 25. března do 30. dubna 2013 a zúčastnit se mohl každý, kdo poslal fotografii na dané téma. Celkem se do fotosoutěže přihlásilo 29 amatérských fotografů se 67 snímky.
Cílem soutěže nebylo rozhodnout, kdo má nejhezčí kočku, psa, morče, či jiné domácí zvířátko. Všichni víme, že ten náš domácí mazlíček je přece nejkrásnější, nejmilejší, a nejhodnější.
Tak jako minulý rok, o třech fotografiích, které je nejvíce zaujaly, rozhodla odborná porota, ve složení 2 profesionálních fotografů p. Františka Cívely a jeho dcery Lucie (Fotoateliér Lucie Napajedla, http://www.fotolucie.cz/).
Oficiální vyhlášení výsledků proběhlo ve středu 29. května 2013 v Kulturním a informačním středisku za účasti starosty obce Ing. Antonína Jonáška. Starosta poděkoval všem za účast a předal ceny v podobě propagačních předmětů Obce Tlumačov a slevových poukazů na fotoslužby.
Všechny zaslané fotografie si budete moci prohlédnout od 17.6.2013 do 31.7.2013 v sále KIS Tlumačov. Všechny vás srdečně zveme.
Věříme všem amatérským fotografům, že nám zachovají přízeň a opět se fotosoutěže zúčastní. Ta v roce 2014 bude na téma“ Tlumačov ve čtyřech ročních obdobích“. Takže foťte, foťte, už je léto.

Fotografie v galerii – Fotosoutěž Domácí mazlíčci