Domů » Zprávy » Soutěž v aerobiku jednotlivců Veselí nad Moravou 10.11.2012

Soutěž v aerobiku jednotlivců Veselí nad Moravou 10.11.2012

V sobotu 10.11.2012 jsme se vydali na další soutěž v aerobiku jednotlivců. Tentokrát do Veselí nad Moravou na první kolo Aerobic Tour. DDM Sluníčko jelo reprezentovat 7 našich soutěžících.

Zuzana Dzurusová, Nikola Filáková, Tereza Křikavová, Tereza Podroužková, Hana Hlobilová, Tereza Vyoralová a Martin Hložek. Zuza D. bojovala v kategorii 7 – 8 let. V semifinále se utkala s 57 soutěžícími z různých týmů po celé Moravě. Zuzka byla velmi šikovná a toho si všimla i porota a vybrala ji mezi 20 nejlepších. Další cvičení – tentokrát finále, nová sestava a Zuzka získala krásné 4. místo ve své kategorii. V kategorii 11 – 13 let, ve které soupeřilo celkem 61 soutěžících, jsme měli 3 zástupce Terču P., Niku F. a Terču K. Porota to měla velmi těžké, výkony děvčat byly vyrovnané. Holky se snažily, ale na postup do finále mezi 17 nejlepších to však nestačilo.
V kategorii 14 a více let jsme měli opět 3 naše zástupce Terču V., Haňu H. a Marťu H. Zde bylo 39 soutěžících. Sestava už byla velmi náročná, rychlé tempo, hodně točení, ale všichni naši zástupci to zvládali skvěle. Haňa H. a Marťa H. se dostali do finále mezi 14 nejlepších. Marťa H. dokonce dosáhl na umístění a skončil na 6.místě.
Blahopřejeme a všem přejeme hodně štěstí do dalších soutěží.