Domů » Zprávy » Letos se jezdí k nám

Letos se jezdí k nám

Přijede k vám návštěva ze zahraničí? Navštíví vás rodina z druhého konce republiky? Nevíte, co s jejich volným časem? Nevadí, v KIS Tlumačov vám poradí. Letos se totiž opravdu jezdí k nám!

Letos se jezdí k nám! – to je název kampaně, kterou připravila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s. (CCRVM), na podporu letní turistické sezóny ve Zlínském kraji. CCRVM připravila nabídku čtyř nových produktů, zaměřených na poznávací, zážitkovou a relaxační turistiku.

Voda v živých proměnách

Léčivou sílu vody znaly již dávné generace našich předků. Prameny vyvěrající ze země byly opatrovány a uctívány. Lázeňská města se stala místem odpočinku, znovunalezení duševní rovnováhy a zlepšení fyzické kondice.

Za Dušanem Jurkovičem – básníkem dřeva

Básník dřeva – tak bývá nazýván slovenský architekt Dušan Jurkovič (1868 – 1947). Životní inspirací v tomto směru mu byla lidová tvorba Valašska a Slovenska, kterou dokázal skrze umělecký směr secese dovést k dokonalosti.

Východní Morava – kraj lákavých chutí a vůní

Někdy stačí vůně chleba k tomu, abyste nikdy nezapomněli na běžný víkendový výlet za hranice okresu. Na tu vůni budete ještě dlouho vzpomínat, a i když v ten den potkáte protivného hlídače parku, váš „voňavý“ zážitek vám nepokazí. Proto se vydejte na Východní Moravu.

Vzhůru na palubu!

Vytáhnout kotvu, vaše plavba za poznáním začíná! Baťův kanál je unikátní vodní cesta, jež nabízí atraktivní a netradiční možnost, jak poznat kraj kolem řeky Moravy.

Kampaň je také hlavním tématem portálu www.vychodni-morava.cz

Všechny tyto produkty i jiné propagační materiály jsou k dispozici v KIS Tlumačov, nám. Komenského 170. Těšíme se na vaší návštěvu!