Domů » Zprávy » Dorostenecký turnaj v kopané

Dorostenecký turnaj v kopané

Někdy v jarních měsících mě napadlo, že bych mohla uspořádat na závěr sezóny a ukončení mého působení jako vedoucí mužstva dorostenců turnaj v kopané. To jsem ovšem netušila jaké problémy to obnáší. Sehnat čtyři družstva dorostenců je přímo nadlidský výkon.

Ale po velkém úsilí, mnoha telefonátech a nekonečném přemlouvání se mi to přece jenom podařilo. Datum turnaje byl stanoven na sobotu 23.6.2007. Poháry nakoupené, odměny nachystané, občerstvení zajištěno a do toho všeho přišly ve čtvrtek přívalové deště s krupobitím. A v pátek znovu silný déšť. Ještě pořád není turnaj jistý. V sobotu ráno krásné počasí, sluníčko svítí a těsně před začátkem chybí jedno mužstvo. Znovu přemlouvání a přesvědčování po telefonu. Proběhlo rozlosování a v průběhu prvního zápasu konečně dorazili i ti poslední. První zápas odehráli dorosti z Tečovic a Bratřejova. Druhý zápas domácí Tlumačov se Spytihněví. Poražení obou zápasů se utkali o 3. místo. Byly to Tečovice a Spytihněv. Nakonec Tečovice Spytihněv porazily. O první místo se utkali domácí dorostenci s Bratřejovem. Po napínavém souboji získali první místo domácí.
Cena pro nejlepšího brankáře a střelce byla nerozhodná. Brankář Bratřejova a Tlumačova měli stejný počet inkasovaných gólů. Cenu jsme předali hostujícímu brankáři z Bratřejova. Nejlepší střelci byli také dva. Z domácího mužstva bratři Aleš a Marek Otevřelovi. Cenu získal starší Aleš, z důvodu odchodu z dorostu do mužů.
Myslím, že turnaj se nakonec přece jenom vydařil. Bylo to důstojné zakončení sezóny 2006/2007 a já bych chtěla moc poděkovat trenérům panu Pavlu Machovskému, Laďovi Ulmanovi a Petrovi Vlčkovi za skvělou spolupráci a samozřejmě těm nejdůležitějším. Klukům, dorostencům, že byli tak úžasní celé tři roky mého působení u dorostu.

Konečné pořadí:

1. Tlumačov
2. Bratřejov
3. Tečovice
4. Spytihněv