Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Prázdninový Halloween 25.-26.10.2005

DDM Sluníčko – Prázdninový Halloween 25.-26.10.2005

V úterý, před podzimními prázdninami, se v Domě dětí a mládeže Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov sešlo 38 strašidel, čarodějnic, příšer a přízraků, aby prožilo správný Halloweenový průvod ulicemi Tlumačova.

Na tuto procházku bylo nutné mít i trochu odvahy, protože nás čekalo projítí temného večerního parku. Odměnou všem odvážným bylo příjemné posezení u kytary se Zdeňkem Kopčilem a spoustou písniček. A protože se přiblížila hodina večerky, všichni si ustlali své spacáky a polštářky v tělocvičně a nechyběli ani plyšáci. Jak to tak většinou chodívá – některým se ještě nechtělo spát a tak si povídali, povídali, povídali….až konečně usnuli.
Středeční ráno byla nachystaná výborná snídaně, která dodala všem sílu k dopolednímu tvoření. Čekalo nás dlabání dýní, a že jich bylo hodně! Také jsme vyráběli papírové netopýry na výzdobu pokojíčků.
Paní M. Matulíková všem připravila k obědu vynikající bramborový gulášek, který nám moc chutnal. Nechyběly soutěže, hry a spousta legrace. Již teď se těšíme na Halloween v příštím roce.

Halloween Halloween

Halloween Halloween