Domů » Zprávy » Setkání úspěšných mladých sportovců s představiteli obce

Setkání úspěšných mladých sportovců s představiteli obce

V pátek 2.12.2005 se konalo v klubu obce Na Zábraní setkání úspěšných mladých sportovců Tlumačova se starostou obce ing. J. Ševelou a místostarostou obce Mgr. R. Huráněm. Letos poprvé se tato událost odehrála za účasti široké veřejnosti a klub zaplnili nejen ocenění sportovci, ale i jejich rodiče, prarodiče, známí i fandové.

Přítomni byli i zastupitelé obce, pan ředitel ZŠ Mgr. R. Podlas, paní ředitelka DDM Sluníčko Mgr. E. Pohořalá a mnozí další vážení a vzácní hosté. Vyhlášení moderoval sám starosta, který vždy krátce představil oceněný kolektiv či jednotlivce, poděkoval za reprezentaci obce a sportovní úspěchy v roce 2005, předal ocenění a po audiovizuální prezentaci nechal prostor k vyjádření zástupcům oceněných sportovců. Celé odpoledne se odehrálo v přátelském a srdečném prostředí, kde panovala dobrá nálada a veselí. Přítomní ocenili častým potleskem všechny nadějné a úspěšné mladé sportovce a jejich trenéry . A je třeba říci, že zaslouženě a právem !

Kategorie jednotlivců:

V kategorii jednotlivců si ocenění odnesla slečna Petra H á n o v á za letošní úspěšnou sezónu ve sportovní kulturistice , kde získala na jaře titul mistryně Evropy v kategorii juniorek a v listopadu v Budapešti obsadila ve stejné kategorii krásné třetí místo na mistrovství světa. Trenérem je pan F. Zálešák a na výborných výsledcích má lví podíl rodinný realizační tým v čele s paní Hánovou.

Vyhlášené úspěšné kolektivy za rok 2005:


  • žáci oddílu kopané TJ Sokol Tlumačov (úspěšná sezóna v okresní soutěži, po podzimu 1.místo), trenéři pan Zálešák a Hrdina


  • děvčata kroužku aerobiku „Koťata“ DDM Sluníčko (úspěchy na regionální i celorepublikové úrovni, 1.místo na republikové přehlídce v Praze), trenérka paní H. Hlobilová + široký realizační tým.


  • oddíl voltíže Tlumačov ( dlouhodobě výborná reprezentace na domácích i mezinárodních soutěžích, výborné výsledky na mistrovství Evropy ), realizační tým paní Neprašová a pan Zdařil



  • Petra Hánová
    Juniorská mistryně Evropy a bronzová medailistka z mistrovství světa Petra Hánová