Domů » Zprávy » Odpoledne pro celou rodinu

Odpoledne pro celou rodinu

Na sobotu 18. června 2022 přichystaly pracovnice Kulturního a informačního střediska Tlumačov a Domu dětí a mládeže Sluníčko, středisko Tlumačov pro širokou veřejnost odpoledne plné soutěží, vystoupení a atrakcí.
Po zahájení akce starostou obce panem Petrem Horkou následovalo hodinové vystoupení „Klaunů na volné noze“. Následně vystoupily 4 sestavy děvčat ze soutěžního aerobiku DDM Sluníčko – AT Tlumačov a z Orientálních tanců. Odpoledne je vlastně jedinou příležitostí k prezentaci nacvičených sestav v Tlumačově. Čas mezi jednotlivými vystoupeními vyplnily svým zpěvem World Music Band Fčeličky ze Strážnice.
Zároveň na ploše celého parku probíhaly soutěže pro děti, k dovádění mladé generace sloužil skákací hrad, mnohým karikaturista nakreslil obrázek nebo byl dětem namalován obrázek na obličej a Ranč Tlumačov nabídl milovníkům koní svezení na koni.

Program pro děti skončil kolem 18 hodiny, to ovšem neznamenalo, že by šly všechny spát. Mnohé ještě zůstaly se svými rodiči do 22 hodin na diskotéce Františka Pospíšilíka.
Pořadatelé děkují všem dobrovolníků za spolupráci, Hospodě u Hřebčína za zajištění občerstvení a s vámi všemi se těšíme na shledanou na dalších akcích v Tlumačově. Ta nejbližší bude 23. 7. 2022 – Pivní slavnosti.

Všechny fotografie naleznete na https://www.tlumacov.cz/zivot-v-obci/fotogalerie/fotogalerie-z-akci/fotogalerie-z-roku-2022/gallery/odpoledne-pro-celou-rodinu-7/