Domů » Zprávy » Pozvánka na soutěž v aerobiku

Pozvánka na soutěž v aerobiku

DDM Sluníčko, středisko Tlumačov všechny srdečně zve na 18. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií „O pohár starosty obce Tlumačov“. Soutěž se bude konat v sobotu 6. 4. 2024 v Městské sportovní hale v Otrokovicích. Opět na vás budou čekat choreografie plné energie, elánu, úsměvů, radosti, ale i dojetí. Přijďte podpořit všechny soutěžící, kteří budou vaši podporu určitě potřebovat. Pro některé je to první soutěžní sezóna plná nových zkušeností.

Zahájení soutěže je od 9.30 hodin kategorií technickou, od 12.30 hodin bude soutěž pokračovat kategorií estetickou. Soutěž je rozdělena také do několika věkových kategorií. V porotě zasedne opět MS v aerobiku David Holzer a také cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová, kteří budou hodnotit slovně vystoupení dětí ihned po jejich odcvičení a předávat jim tak cenné rady. Celým soutěžním dnem nás bude provázet hudebník a textař Ziggy Horváth.
Pro účastníky je připraven doprovodný program, kde se představí skupina Megaveloši z AT Tlumačov. Vstupné činí 150 Kč dospělí, 70 Kč děti. Skvělé občerstvení zajištěno po celou dobu soutěže.

Přijďte podpořit všechna soutěžící družstva, která se sjedou se svými sestavami z širokého okolí. Bude to stát za to a vy u toho nemůžete přece chybět!!!
Těšíme se na Vás.