Domů » Zprávy » Hlášení MR

Hlášení MR

Fotbalový klub SK Tlumačov zve všechny příznivce kopané v sobotu 28. října na poslední zápas tohoto roku. Od 14.00 hod odehraje A mužstvo zápas proti týmu Holešov B. Aby naše mužstvo přezimovalo v horní části tabulky potřebuje bodovat. Budeme rádi za vaši podporu. Občerstvení zajištěno. Srdečně zve fotbalový klub a Hospůdka na hřišti.

Český rodinný podnik Z Přírody přijede v pondělí 30.10.2023 od 13:30 hod prodávat ovocné stromky a keře prémiové kvality za velice příznivé ceny. Všechny stromky jsou krásně živé a vhodné pro podzimní výsadbu. K prodeji na místě budou: letní i zimní jabloně a hrušky, pozdní i ranné meruňky, odolné broskve a nektarinky, švestky klasické, velkoplodé i vhodné k pálení, višně a třešně srdcovky, různé druhy rybízů, rezistentní angrešt i angrešt bez bodláků, velkoplodé ryngle a kanadské borůvky. Ovocné stromky a keře jsou určeny pro podzimní výsadbu ve vaší oblasti. Součástí prodeje je i odborné poradenství. Ceny od 50 do 200 Kč za kus. Prodejce se zdrží asi půl hodiny.

Zveme vás na řádné zasedání zastupitelstva Obce Tlumačov, které se uskuteční ve středu 1.11.2023 od 17:00 hod v KIS na nám. Komenského.