Domů » Život v obci » Sport » Moped Team Tlumačov

Moped Team Tlumačov

Kontakt:
email:       moped@mttlumacov.cz
web:         www.mttlumacov.cz
facebook: www.facebook.com/mopedteamtlumacov

O nás

Opojení dvoutaktním motorem začalo v roce 2004, kdy se parta kamarádů zúčastnila vytrvalostního závodu okolo Kroměříže na malém motocyklu značky Jawa Pionýr 555. Uchváceni závoděním a adrenalinovým vzrušením jsme se stali součástí závodu i v následujících ročnících.

V roce 2007 dostal náš kamarád od strýce moped Stadion S 22, s nímž začala naše nová éra života mezi mopedy. Stadionů u nás začalo přibývat, chuť jezdit byla nezkrotná, bylo třeba závodit. Začali jsme objíždět nedaleké vesničky v okolí našeho regionu, kde se již formovaly podobné závodní týmy jako je ten náš.

Dalším mezníkem v éře mopedů bylo v roce 2011 sloučení několika samostatných závodů do seriálu MOPED CUP HANÁ. Těchto závodů se již pravidelně účastníme a s většími či menšími úspěchy někteří bojujeme o stupně vítězů a někteří o dobrý pocit z úžasného zážitku závodního dne.

Na konci roku 2014 naše parta čítala již více jak 5 závodníků se svými stroji. A v tom se nám znovu otevřela myšlenka uspořádat závody v naší malé obci Tlumačov a rozběhl se již nezastavitelný kolotoč všech dalších událostí. Na začátku roku 2015 jsme založili oficiální spolek MOPED TEAM TLUMAČOV. Našli jsme trasu pro závod a požádali jsme o účast v seriálu závodů HRACÍ KARTY MOPED CUP. Moped team Tlumačov byl přijat a kolotoč závodů pokračuje dál…

Doufáme, že se k nám brzy připojí více nadšenců, jako jsme my.

Mopedům ZDAR!

Petr Vystrčil
předseda spolku
MOPED TEAM TLUMAČOV z.s.

Výroční zprávy

Výroční zpráva Moped teamu za rok 2018 – ke stažení (1,3MB, pdf)

Výroční zpráva Moped teamu za rok 2017 – ke stažení (2,23MB, pdf)

Výroční zpráva Moped teamu za rok 2016 – ke stažení (1,55MB, pdf)

Výroční zpráva Moped teamu za rok 2015 – ke stažení (1,54MB, pdf)

4. ročník Moped Rallye Tlumačov
3. ročník Moped Rallye Tlumačov
2. ročník Moped Rallye Tlumačov
1. ročník Moped Rallye Tlumačov