Domů » Zprávy » Hlášení MR

Hlášení MR

e-shop včelírámek.cz nabízí všem včelařům kvalitní produkty, vyrobené přímo v Bystřici pod Hostýnem. Nabízejí rámky klasického rozměru 39 x 24 z lipových přířezů, ale i další rozměry, a dále palubkové nástavkové úlové sestavy, plechové stříšky, mezistěny a jiné včelařské příslušenství, a to vše za nízké ceny přímo v areálu Tonu Bystřice pod Hostýnem. Objednávky je vždy možné si vyzvednout po telefonické domluvě od pondělí do pátku v čase od 7:30 do 15:30. Kontaktní osobou je Eva Kocourková, telefon 604 532 003.

Vážení občané, KIS Tlumačov chce realizovat výstavu ručních prací občanů Tlumačova a okolí. Příprava a zdárné uskutečnění výstavy se ovšem neobejde bez vaší pomoci. Obracíme se na vás s prosbou o zapůjčení vašich rukodělných prací například háčkování, pletení, výrobků z korálků, keramiky, různé techniky řemesel, práce se dřevem, modelů, kresby … apod. Vaše výrobky můžete nosit od 5.6. do 19.6.2023 do KIS Tlumačov na nám. Komenského. Výstava bude zpřístupněna do konce měsíce srpna.

KIS Tlumačov a DDM Otrokovice, středisko Tlumačov, ve spolupráci se Zemským hřebčincem, Rančem Tlumačov a SDH Tlumačov Vás srdečně zvou 10.června od 15:00 hod do obecního parku na Odpoledne pro celou rodinu. Po celé odpoledne je připraven pestrý a zajímavý program a bohaté občerstvení pro děti i dospělé. Od 18:00 do 22:00 hodin je připravena Diskotéka Františka Pospíšilíka. Za nepříznivého počasí se akce nekoná.