Domů » Zprávy » Fotbalový turnaj přípravek a žáků

Fotbalový turnaj přípravek a žáků

V pondělí dne 8. května 2023 uspořádal S.K. Tlumačov 6. ročník fotbalového turnaje přípravek a žáků.  Letošní turnaj se konal ve třech kategoriích, a to mladší přípravky (hráči r. 2014 a ml.) a dále v kategorii starší přípravky (určeno pro hráče r. 2012 a ml.) a v kategorii mladších žáků (hráči r. 2010 a ml.). Ve všech kategoriích se celkem zúčastnilo 14 mužstev, kdy všechny zúčastněné týmy předvedly pěkné fotbalové výkony plné nasazení a zapálení pro kopanou ve snaze dosáhnout co nejlepšího výsledku týmu. Po skončení všech utkání, která měla v jednotlivých kategoriích vysokou úroveň, bylo výsledky stanoveno následující pořadí: v kategorii mladší přípravky 1. místo Sokol Mysločovice, 2. místo SK Tlumačov, 3.místo Spartak Hulín, ve starší přípravce bylo následující pořadí: 1. FK Žlutava, 2. S.K. Tlumačov bílá, 3. S.K. Tlumačov modrá. V kategorii mladších žáků bylo toto pořadí: 1. Sokol Tečovice, 2. S.K. Tlumačov, 3. FC Kvasice. Všechny týmy S.K. Tlumačov se umístily do třetího místa, což je pro náš klub velký úspěch, a všem hráčům a hráčkám tímto moc blahopřejeme.   

Celá akce se velmi vydařila, zúčastnilo se jí více jak 200 dětí, které si turnaj krásně užily, a to jak na fotbalovém hřišti při hře, tak i mimo zápasy, kdy velký úspěch, a to nejenom u dětí, měly pekařské a cukrářské výtvory maminek našich malých fotbalistů. Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům a činovníkům S.K. Tlumačov, kteří se podíleli na bezchybné organizaci celé akce, dále pak trenérům jednotlivých mužstev, kteří se u nás v Tlumačově starají o výchovu nové generace fotbalistů (p. Cigánek, p. Vlček, p. Machovský, p. Červenka, p. Guňa a p. Odstrčilík) a samozřejmě obci Tlumačov za všestrannou podporu této akce.

Fotografie: https://www.tlumacov.cz/zivot-v-obci/fotogalerie/fotogalerie-z-akci/fotogalerie-z-roku-2023/gallery/fotbalovy-turnaj-pripravek-a-zaku/