Domů » Zprávy » Putování se Sluníčkem

Putování se Sluníčkem

Akce „Putování se Sluníčkem“ se v letošním roce konala v sobotu 25.3. Start byl zahájen v KIS Tlumačov, kde účastníci získali mapu cesty, po které bylo označeno 12 vědomostních úkolů. Úkoly byly připraveny jak pro děti, tak i dospělé. Mapa všechny přivedla do cíle, který byl v krásném Kurovickém lomu.

Zde každý účastník za správnou odpověď získal sladkou odměnu a také novou putovní vizitku této akce. V lomu čekalo na přítomné několik soutěžních aktivit, které si všichni mohli vyzkoušet. Pro děti ještě navíc bylo připraveno tvoření zvířátek nebo krásných kytiček. Kdo si donesl vlastní špekáček, tak si mohl opékat na připraveném ohništi pod dohledem tlumačovských hasičů. Příjemné odpoledne v lomu si přítomní zpestřili kávou, či něčím dobrým na zub. O občerstvení se postarala restaurace Černý kůň Tlumačov.

Děkujeme za spolupráci obci Tlumačov, KIS Tlumačov, Kurovickému lomu, SDH Tlumačov, restauraci Černý kůň a všem pořadatelům akce. Počasí nám nakonec přálo a všichni si tento sobotní den pořádně opět užili.