Domů » Zprávy » Senioři soutěžili v Hulíně

Senioři soutěžili v Hulíně

Tak jako každý rok, tak i letos se konaly Hry seniorů Mikroregionů Jižní Haná. Tentokráte v pátek 9. září v Hulíně.

Samotnému soutěžení předcházelo slavnostní zahájení na náměstí Míru. Zde všechny přítomné pozdravili starostové Hulína, Kvasic, Tlumačova a starostka Chropyně. Poté se všichni vydali pochodem do sálu městského kulturního centra.

No a tam už začalo soupeření mezi seniory. Soutěží bylo 8, tak jako družstev. 1. Skládání dílků na plato od vajec (tetris), 2. Céčka, 3. Obruč, 4. Rozbalování bonbonů pomocí kuchyňských chňapek, 5. Hledání pin pongových míčků v krabici se skartovaným, 6. Nasávání lentilek brčkem, 7. Kreslící řetěz, 8. Bollo Ball

Naši obec reprezentovaly samé ženy: Družstvo Tlumačov1: Libuše Škrabalová, Marie Ešlerová, Marie Mamicová, Ludmila Řezníková a Marie Strouhalová. Tlumačov2: Alena Hozová. Marie Jadrníčková, Květoslava Šopfová, Dana Kotlabová a Helena Zaoralová.

I když se, při vyhlášení výsledků, neumístily na předních místech, nemají se vůbec za co stydět. Každou disciplínu plnily s největším úsilím a nadšením.

Jejich chvíle přišla po obědě. Tehdy ženy zatančily letkis na židlích. Měly velký úspěch a byly odměněny dlouhotrvajícím potleskem.

Pak už následovala volná zábava a odjezd domů. Příští rok bude Hry seniorů Mikroregionu Jižní Haná hostit Chropyně.

Výsledky:

1/ Chropyně 1 – 488 b

2/ Hulín 1 – 455 b

3/ Kvasice 1 – 404 b

4/ Chropyně 2 – 398 b

5/ Tlumačov 2 – 394 b

6/ Hulín 2 – 385 b

7/ Tlumačov 1 – 349 b

8/ Kvasice 2 – 263 b

Fotografie naleznete zde:

https://www.tlumacov.cz/zivot-v-obci/fotogalerie/fotogalerie-z-akci/fotogalerie-z-roku-2022/gallery/hry-senioru-mikroregionu-jizni-hana-7/