Domů » Zprávy » Hlášení v MR 29.8.2022

Hlášení v MR 29.8.2022

DERATIZACE

Firma Deratex Zlín bude ve středu 31.8.2022 provádět velkoplošnou deratizace obce Tlumačov. Vzhledem k pravděpodobnému výskytu hlodavců v okolí obytných domů a hospodářských stavení vyzýváme občany ke spolupráci. Pokud to situace vyžaduje, obraťte se přímo na pracovníky firmy, nebo nahlaste požadavky na obecní úřad.

AKCE PRO DĚTI

KIS ve spolupráci s SK a SDH Tlumačov, vás zvou v sobotu 3.9.2022 na akci –  Cesta za pohádkou. Na fotbalovém hřišti v ulici Sportovní na vás a vaše děti čeká setkání s pohádkovými bytostmi a skákací hrad. Začátek je ve 14:00 hodin. Občerstvení je zajištěno. Vstupné děti zdarma, dospělí 50,- Kč.

PŘIHLAŠOVÁNÍ DO KROUŽKU DDM

Dům dětí a mládeže Sluníčko oznamuje, že již bylo zahájeno elektronické přihlašování do kroužků DDM Sluníčko. Veškeré informace jsou k dispozici na stránkách DDM Sluníčko, nebo na všech střediscích. Po zaslání přihlášky vám bude zaslána informace o přijetí. Některé kroužky mají poslední volná místa, proto neváhejte. Rozvrh kroužků se připravuje a bude zveřejněn během 14 dní.

Zahájení činnosti kroužků bude od 19. 9. 2022. Těšíme se na Vás Pracovnice DDM Sluníčko

PRODEJ BURČÁKU

Vinotéka Tlumačov od úterý  30.8 od 14 do 18hod opět  prodává čerstvý burčák jak bílý tak červený. Přijďte nás navštívit  a nakoupit tento lahodný nápoj.

Ve středu 31.8. bude další várka s čerstvým burčákem, těšíme se na vás. 

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V HASIČSKÉ ZBROJNICI

SDH Tlumačov vás zve na Den otevřených dveří, který se koná 10.9. od 14.00 na naší zbrojnici. Návštěvníci mohou nahlédnout do naší historie i současného vybavení našeho sboru. Na děti čekají soutěže, skákací hrad, kouzelník a mnoho dalšího. V tento den bude možno se přihlásit do kroužku „ Mladý Hasič“.  Občerstvení zajištěno