Domů » Zprávy » Hlášení v MR 11.5.2022

Hlášení v MR 11.5.2022

DDM Sluníčko, středisko Tlumačov všechny srdečně zve na 16. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií

„ O pohár starosty obce Tlumačov“ 

Soutěž se bude konat v sobotu 14. 5. 2022 v Městské sportovní hale v Otrokovicích.  

Opět na vás budou čekat choreografie plné energie, elánu, úsměvů, radosti, ale i dojetí. Přijďte podpořit všechny soutěžící, kteří se vracejí po dvouletém odloučení zpět na soutěžní plochu a budou vaši podporu určitě potřebovat.

Zahájení soutěže je od 9.30 hodin kategorií technickou, od 12.30 hodin bude soutěž pokračovat kategorií estetickou. Soutěž je rozdělena také do několika věkových kategorií.

V porotě zasedne opět MS v aerobiku David Holzer a také cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová, kteří budou hodnotit slovně vystoupení dětí ihned po jejich odcvičení a předávat jim tak cenné rady. Celým soutěžním dnem nás bude provázet hudebník a textař Ziggy Horváth.

Pro účastníky je připraven doprovodný program, kde se představí skupina Megaveloši z AT Tlumačov a TS Trick z Hulína. Vstupné činí 100 Kč dospělí, 50 Kč děti.

Přijďte podpořit všechna soutěžící družstva, která se sjedou se svými sestavami z širokého okolí. Bude to stát za to a vy u toho nemůžete přece chybět!!!

Společnost NVB LINE, zabývající se dopravním značením, přijme na svou provozovnu ve Kvasicích

dělníky na údržbu a opravy komunikací a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na brigádní smlouvu, obojí s okamžitým nástupem. Pro uchazeče s profesním ŘP je připraven náborový příspěvek.

Dále firma přijme správce vozového parku – automechanika, opět s možností okamžitého nástupu.

Pro více informací prosím kontaktujte paní Nakládalovou na telefonu 770 184 337 nebo na emailové adrese nakladalova@nvbline.cz.