Domů » Zprávy » Turnaj ve stolním tenise

Turnaj ve stolním tenise

Po dvouleté pauze (pandemie Covid-19) uspořádalo Kulturní a informační středisko Tlumačov ve spolupráci s místními tenisty Turnaj ve stolním tenise.

Sportovní klání bylo zahájeno krátce po 10 hodině místostarostou obce Mgr. Rajmundem Huráněm a hlavním rozhodčím Alešem Judasem. Za pořadatele všechny pozdravila Renáta Nelešovská, vedoucí KIS Tlumačov.

Dopoledne začali soutěžit jak děti, tak i muži a senioři. Odpoledne, cca ve 13 hodin, zahájily zápasy ženy. Osm dětí rozdělených po čtyřech do dvou kategorií (mladší a starší) sehrálo mnohdy napínavé zápasy.

Účastníci museli splňovat aktuální covidová opatření, proto bylo v kategorii mužů méně soutěžících, než jsme byli zvyklí z minulých let. Osmnáct borců soupeřilo na pěti ping-pongových stolech, seniorů se sešlo jedenáct a žen bylo pět. Dokonce k nám zavítalo i pět hráčů z Orlové. O turnaji se dozvěděli od kamaráda a pak i z internetu. A jak uvidíte z výsledků, tři z nich skončili na „bedně“! Neodpustila jsem si k jednomu z nich poznámku: „Tak to se vyplatilo přijet“. Bylo mi hned odpovězeno: „My jsme si přijeli hlavně zahrát. A jsme za to rádi.“

Všem hráčům děkujeme za účast a tlumačovským tenistům a pracovníkům obecní údržby za pomoc při přípravě turnaje. Vítězům blahopřejeme.
Pevně věřím, že se příští rok sejdeme v tělocvičně základní školy v Tlumačově na jubilejním X. ročníku Turnaje ve stolním tenise.

Výsledky: 

Mladší děti:
1. Matěj Sácký (Tlumačov)
2. Lucie Judasová (Kvasice)
3. Karolína Duroňová (Tlumačov)
4. Luboš Krajča (Tlumačov)

Starší děti:
1. Max Matyáštík (Zlín)
2. Kamil Bilík (Tlumačov)
3. Martin Niklfeld (Tlumačov)
4. Zdeněk Krajča (Tlumačov)

Ženy: 
1. Hana Ševčíková (Otrokovice)
2. Jana Machovská (Tlumačov)
3. Martina Kadlčáková (Praha)
4. Monika Niklfeldová (Tlumačov)
5. Milena Huráňová (Tlumačov)

Senioři:
1. Miroslav Palkoci (Orlová)
2. Pavel Kutra (Tlumačov)
3. Jaromír Zmijka (Orlová)

Muži:

1. Roman Žídek (Bystřice pod Hostýnem)
2. Jiří Krčma (Tlumačov)
3. Pavel Kavan (Orlová)

Více fotografií v galerii >