Domů » Zprávy » 1. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře žen

1. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře žen

V sobotu 5.9.2020 se na sportovištích obce u fotbalového hřiště uskutečnil letošní poslední turnaj pořádaný KIS Tlumačov. Konal se zde tolik očekávaný první ročník turnaje žen v tenisové čtyřhře.

V premiérovém ročníku se sešly čtyři páry žen, které odehrály velmi vyrovnaný a dramatický turnaj. Hrálo se systémem každý s každým, do tabulky, a na závěr podle pořadí v tabulce se ve finále utkaly první dva postupující páry a o třetí místo si to rozdaly páry které se umístily v tabulce na třetím a čtvrtém místě. Za hezkého počasí se hrál skutečně pohledný ženský amatérský tenis a všechny aktérky, které se turnaje zúčastnily si zaslouží poděkování za odvahu a pochvalu za předvedené výkony. Věřím, že v příštím roce se řady zúčastněných týmů ještě rozšíří, protože slečen, dam a žen, které během sezóny na obecní kurty chodí pravidelně tenis hrát, je mnohem více. Chce to jen odvahu…

Výsledková listina – po vyrovnaných bojích, kde často o výsledku rozhodoval tiebreak (zkrácená hra za stavu 6-6), je výsledková listina následující:
1. místo obsadil pár Jana Machovská a Sylva Duchoňová
2. místo obsadil pár Renata Vitásková a Radka Jančová
3. místo obsadil pár Lenka Hricová a Markéta Mařáková
4. místo obsadil pár Šárka Vlčková a Monika Niklfeldová

Všem párům patří ještě jednou dík za bojovnost, odvahu a předvedené výkony!!