Domů » Zprávy » III. ročník turnaje v tenisové čtyřhře mužů

III. ročník turnaje v tenisové čtyřhře mužů

V sobotu 15.8.2020 se uskutečnil již III. ročník turnaje v tenisové čtyřhře mužů „O pohár obce Tlumačov“. I když se turnaj uskutečnil v náhradním termínu (původně se mělo hrát 20.6. 2020, ale vytrvalý déšť konání turnaje znemožnil), zúčastnilo se této akce celkem 10 herně vyrovnaných týmů.

Přesto, že tentokrát turnaj a jednotlivé zápasy doprovázelo úmorné horko, touha po vítězství hnala jednotlivé týmy k maximálním výkonům. Týmy odehrály své zápasy ve dvou skupinách, první čtyři z obou skupin postoupili do čtvrtfinále, vítězové čtvrtfinálových zápasů se utkali v semifinále o účast ve finálovém utkání a poražení semifinalisté hráli o třetí místo. Po tuhých bojích ve skupinách a čtvrtfinále se o třetí místo utkaly týmy ve složení Roman a Rajmund Huráňovi proti týmu Luboš Procházka a Patrik Mouka, kde 3. místo v turnaji po vítězství 6 : 4 získal tým Procházka, Mouka a 4. místo obsadili R.+R. Huráňovi.
Finále turnaje spolu sehráli dvojice Mara Vlček a Laďa Jaroš proti Jirkovi Krčmovi s Petrem Skácelem. Zajímavý, bojovný a do poslední chvíle napínavý duel nakonec vyhráli 6 : 4 Marek Vlček a Laďa Jaroš a obsadili tak konečné 1. místo a stali se letošními vítězi III. ročníku turnaje tenisové mužské čtyřhry „O pohár obce Tlumačov 2020“, na 2.místě skončili poražení finalisté J. Krčma a P. Skácel.
Turnaj nabídl po celý sobotní den kvalitní zápasy a velmi slušné tenisové výkony. O rostoucí kvalitě tenisových dovedností svědčí vyrovnanost týmů a herní projev, taktika i touha po vítězství u všech účastníků turnaje. Díky patří všem zúčastněným za předvedené výkony a účast v turnaji!
Turnaj tradičně na sportovištích obce a SK Tlumačov pořádalo KIS Tlumačov za pomoci tlumačovských hráčů stolního tenisu, poděkování patří jako vždy i hospůdce “Na hřišti“ za vzornou obsluhu a zajištění „pitného režimu“ v parném dnu po celou dobu konání turnaje.

Poslední turnaj, který ještě v letošní sezóně proběhne, je „1. ročník tenisového turnaje v dámské čtyřhře“, který je plánován na sobotu 5.9. 2020 od 8.30 na sportovištích obce. Prosím, aby se dámské týmy, které se turnaje chtějí zúčastnit, přihlásily do 2.9.2020 u organizátora turnaje na e-mailové adrese: mistostarosta@tlumacov.cz. Turnaje se může zúčastnit max. 8 párů.