Domů » Zprávy » Turnaj v plážovém volejbale se povedl …

Turnaj v plážovém volejbale se povedl …

Třetí ročník mistrovského turnaje v plážovém volejbale „Tlumačovský BEACH 2020“, který se pod záštitou KIS Tlumačov konal v sobotu 8.8.2020 na sportovištích obce u hřiště kopané, se opravdu vydařil. Konečně organizátorům vyšlo počasí, které bylo po celý den slunečné a přálo skvělým výkonům na rozpáleném písku.

Turnaje se zúčastnilo osm tříčlenných smíšených družstev (družstva hrála ve složení 2 muži a 1 žena). Úroveň předváděné hry a kvalita týmů byla v letošním ročníku velmi vyrovnaná a touha po vítězství hnala všechny hráčky a hráče k tomu, aby podávali co nejlepší výkony, často na hranici svých možností. Týmy byly složeny vesměs z „Tlumačáků“ různých věkových skupin, což jen potvrzuje, že aktivní volnočasové sportování přitahuje a burcuje k pohybu široké spektrum našich občanů.
Turnaj se hrál systémem každý s každým (do tabulky) a výsledky utkání jednotlivých družstev po celodenním vyčerpávajícím soutěžení určily konečné pořadí tohoto prestižního beachvolejbalového turnaje: zaslouženě, bez jediné porážky, celý turnaj vyhrál a první místo obsadil tým ve složení T. Duroň, R. Jančová a P. Mouka, druhé místo obsadil tým ve složení R. Huráň, M. Huráňová a M. Pavlík, třetí místo obsadil tým ve složení P. Vystrčil, M. Bednaříková a M. Hložek a čtvrté místo patřilo týmu ve složení M. a M. Kadlčákovi a R. Kolařík. Poděkování za maximální bojovnost patří i všem družstvům a hráčkám a hráčům, kteří se umístili na 5. až 8. místě.

Co organizátory potěšilo – celý turnaj provázela výborná a přátelská nálada, soutěživost, prázdninová uvolněnost a pohoda. Navíc je vidět, rok od roku se lepšící (u mnohých hráček a hráčů) herní vyzrálost a zkušenost, což je dáno pravidelným hraním „plážáku“ v letních měsících. Jen tak dál a vy co jste ještě nezačali, přijďte si také zahrát. Sami, na základě získané zkušenosti, zjistíte, jakou skvělou zábavou „plážák“ je!