Domů » Zprávy » Turnaj ve stolní tenise má své vítěze

Turnaj ve stolní tenise má své vítěze

V místní tělocvičně Základní školy Tlumačov se v sobotu 5. ledna 2019 sešli 6 žáků, 3 ženy, 34 mužů a 12 seniorů, aby odehráli již 7. ročník Turnaje ve stolním tenise.

Turnaj zahájil místostarosta obce Mr. Rajmund Huráň a hlavní rozhodčí Aleš Judas. Ten upřesnil pravidla jak herní, tak systém postupů.
Dopoledne se mladí tenisté utkali ve dvou kategoriích: mladší a starší. Vzhledem k malému počtu žáků, hrál „každý s každým“.
Odpoledne patřilo dospělákům. Početnější skupina mužů byla rozdělena do skupin, ze kterých se postupující dostali do „pavouka“. Stejný systém hry měli i senioři – muži. Ženy si zahrály mezi sebou.
Zápasy si každý užíval po svém – někdo velice emotivně, někdo spíše jako zpestření sobotního dne. Hrálo se na 6 stolech, takže turnaj měl poměrně rychlý spád.
Bohužel do závěrečných bojů v mužské kategorii nezasáhl žádný tlumačovský hráč. Ale jak vtipně poznamenal jeden místní divák: „Laďa Vavřík, který skončil druhý, je sice z Kvasic, ale bydlí na Tlumačovské ulici, takže to je, jako by byl od nás.“
Jsme rádi, že stoupá počet přihlášených hráčů. Svědčí to o dobrém jménu turnaje a dobře odvedené práci organizátorů. Těmi jsou stolní tenisté Tlumačov a Kulturní a informační středisko Tlumačov.
Chci touto cestou poděkovat všem hráčům, kteří si přišli zahrát a strávili tak příjemné sportovní hodiny. Díky také všem divákům za podporu a vytvoření skvělé atmosféry.
Věřím, že se po zdařilém turnaji v tomto roce setkáme znovu za rok, nejspíš 11.1.2020.


Výsledky:

Mladší chlapci:
1. Antonín Novotný
2. Matěj Sácký

Starší chlapci:
1. Tadeáš Stránský
2. Radek Dvořák
3. Ondra Krčma
4. Tomáš Hrtús

Ženy
1. Petra Huráňová
2. Eva Holečková
3. Monika Niklfeldová

Senioři
1. Josef Karola
2. Radovan Švec
3. Othmar Mauler

Muži
1. Roman Žídek
2. Vladislav Vavřík
3. Jiří Holeček

Fotografie v galerii https://kistlumacov.rajce.idnes.cz/VII._rocnik_Turnaje_ve_stolnim_tenise_5.1.2019/ .