Domů » Zprávy » Odpoledne pro celou rodinu

Odpoledne pro celou rodinu

Společenská akce „Odpoledne pro celou rodinu“, si za léta svého konání, našla pevné místo v kalendáři nejen tlumačovských občanů.

Na sobotu 16. června 2018 přichystaly pracovnice Kulturního a informačního střediska Tlumačov a Domu dětí a mládeže Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov pro širokou veřejnost odpoledne plné soutěží, vystoupení a atrakcí.
Po zahájení akce starostou obce panem Petrem Horkou následovalo hodinové vystoupení kapitána Jacka Sparrowa. Toho následně na tanečním „place“ vystřídaly všechny skupiny tlumačovského aerobiku. Odpoledne je vlastně jedinou příležitostí k prezentaci nacvičených sestav v Tlumačově. Čas mezi jednotlivými vystoupeními vyplnily svým zpěvem žačky Základní umělecké školy Otrokovice.
Zároveň na ploše celého parku probíhaly soutěže pro děti, k dovádění mladé generace sloužil skákací hrad, mnohým karikaturista nakreslil obrázek nebo byl dětem namalován obrázek na obličej. Ve fotokoutku firmy Síť 21 Otrokovice bylo vše zdokumentováno. Místní sbor dobrovolných hasičů se přijel pochlubit svou technikou, kreativní malíři si nabarvili svou židli, Ranč Tlumačov nabídl milovníkům koní svezení na koni a povoz ze Zemského hřebčince Tlumačov tažený koňmi nabídl okružní jízdu. Cestou do místní sokolovny, kde byla k vidění autodráha,
se kluci a holky mohli svést na čtyřkolkách.
Zábavné odpoledne zakončila ukázka dravých ptáků a sov ze Stanice ochrany fauny Hluk.
Pořadatelé děkují všem dobrovolníků za spolupráci a s vámi všemi se těšíme na shledanou na dalších akcích v Tlumačově.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout na adrese
https://kistlumacov.rajce.idnes.cz/Odpoledne_pro_celou_rodinu_2018/ .