Domů » Zprávy » Turnaj fotbalových přípravek

Turnaj fotbalových přípravek

Dne 8. 5. 2018 uspořádal fotbalový klub S.K. Tlumačov turnaj fotbalových přípravek. Turnaj se hrál ve dvou kategoriích, a to mladší přípravka určená pro chlapce r. 2009 (a mladší) a starší přípravka pro hráče r. 2007 a mladší. V každé kategorii se zúčastnilo 5 družstev (celkem si přijelo zahrát do Tlumačova fotbal více jak 100 dětí).

Hrálo se celkem na čtyřech skvěle připravených hřištích, a to systémem každý s každým. Jednotlivým duelům nechyběla dramatičnost, vysoké nasazení malých fotbalistů, nadšení jednotlivých hráčů i pěkné fotbalové akce.
V mladší kategorii bylo konečné pořadí následující:
1. SK Baťov 1931
2. FC Viktoria Otrokovice
3. S.K. Tlumačov A
4. S.K. Tlumačov B
5. TJ Ludslavice

Ve starší kategorii bylo toto pořadí:
1. TJ Ludslavice
2. FS Napajedla
3. TJ Sokol Žalkovice
4. TJ Těšnovice
5. S. K. Tlumačov

V mladší kategorii byl nejlepším hráčem celého turnaje vyhlášen hráč S.K. Tlumačov A Max Bača. Celá akce se skvěle podařila po stránce sportovní i organizační, což na závěr nezapomněli zmínit jednotlivý účastnici s dovětkem, že v případě, že turnaj budeme pořádat i v příštím roce, tak se všichni rádi znovu zúčastní.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se na celé akci podíleli, a to jak z řad rodičů našich fotbalových nadějí, tak členů S.K. Tlumačov, bez jejichž přispění by se tak velká akce nepodařila uskutečnit a samozřejmě musíme poděkovat všem sponzorům, kteří nám pomohli celý turnaj zajistit finančně a to – obci Tlumačov a firmám Remo CZ, Kairo plus, Pivovary Lobkowicz, MP projekt.