Domů » Zprávy » Víceúčelové sportoviště na ulici Sportovní se od pátku 4.5.2018 otevírá veřejnosti

Víceúčelové sportoviště na ulici Sportovní se od pátku 4.5.2018 otevírá veřejnosti

Dobrá zpráva pro všechny amatérské sportovce v Tlumačově a hlavně pro ty, pro které je součástí jejich životního stylu aktivní pohyb a rekreační sportování. Konečně i v Tlumačově otevřeme pro veřejnost víceúčelová sportoviště – tenisové hřiště a hřiště pro plážový volejbal, která jsou v majetku obce a byla postavena z vlastních prostředků obce Tlumačov, bez využití dotačních titulů.

Sportoviště budou veřejnosti dostupná od pátku 4. května 2018 od 15.00 hod. Provoz na dvou uvedených hřištích (tenis a plážový volejbal) bude zabezpečovat v souladu s platným Provozním řádem (viz celé znění Provozního řádu na konci článku) správce areálu paní Hana Gajdůšková, pro zkušební provoz byla stanovena provozní doba od 15.00 do 21.00 hod. ve všední dny a od 9.00 do 21.00 hod. v sobotu, neděli a ve svátky. Sezona začíná 4.5.2018 a končí nejpozději 30.10.2018 (v závislosti na počasí). Po dohodě se správcovou areálu je možné mimořádně dohodnout si pronájem sportoviště i v jinou dobu. Pronájem sportoviště je možný vždy na dobu minimálně 60 minut, ceník pronájmu byl Radou obce odsouhlasen pro veřejnost v dostupných cenových relacích, a to ve výši 30,- Kč za osobu/hodina za tenisový kurt a 50,- Kč/hodina za celý kurt na plážový volejbal (max. počet hráčů po dobu pronájmu na hřišti : 4 na 4 = 8). Poplatek za pronájem sportovišť se bude platit předem před započetím sportovních aktivit a bude vám vystaven doklad o vaší úhradě.
Rezervační systém bude fungovat prostřednictvím telefonního čísla správcové paní Hany Gajdůškové 724 215 136 a rezervace bude umístěna v týdenním rozpise obsazenosti sportovišť na www stránkách obce Tlumačov Sportovní areál obce – Obec Tlumačov. Na základě rezervace vám bude v daném čase sportoviště správcem zpřístupněno a po ukončení pronájemní doby zase v pořádku předáte pronajatý prostor paní správcové. Sportoviště jsou vybavena sítěmi a lajnami na uvedené sporty, sportovní náčiní a míče používejte vlastní, nejsou součástí pronájmu, dodržujte prosím Provozní řád, který si stáhněte zde: provozní řád.

Věřím, že mnozí zavítáte na nová sportoviště a stanete se zde pravidelnými návštěvníky. Provoz bude v letošním roce zkušební, kurty postupně za provozu doplníme lavičkami, případně slunečníky a malým zázemím. Cílem obce Tlumačov bylo vytvořit podmínky pro rekreační sport, nyní je na občanech, jak této nabídky využijí.