Domů » Zprávy » Setkání dobrovolníků s vedením obce

Setkání dobrovolníků s vedením obce

„Bez vás by to nešlo“ zaznělo v sále Kulturního a informačního střediska Tlumačov v páteční podvečer 19. ledna 2018. Konalo se zde historicky první setkání vedení obce s dobrovolníky, kteří nezištně pomáhají na akcích obce.

Dobrovolníci jsou občané Tlumačova, kteří se rozhodli bez nároku na odměnu věnovat svůj volný čas pomoci při akcích pořádaných Obcí Tlumačov, přesněji její organizační složkou Kulturním a informačním střediskem. Jedná se zejména o „Noční pohádkový park“ a „Mikuláše na zavolání“. To jsou společenské události, bez ochotných lidiček, prakticky ani teoreticky neproveditelné.
Během uplynulých 4 let se do dobrovolnické činnosti zapojilo bezmála 30 dospělých. U všech víme, že kdykoliv je požádáme o pomoc, tak nás neodmítnou.
Starosta obce pan Petr Horka, místostarosta Mgr. Rajmund Huráň, tajemník obce Ing. Jan Rýdel a vedoucí KIS Tlumačov Renáta Nelešovská, poděkovali těmto lidem za jejich ochotu udělat něco pro druhé, pro svoji obec, spoluobčany. Setkání proběhlo v přátelské a neformální atmosféře. Dobrovolníci měli příležitost poznat se navzájem, popovídat si a obohatit se o zkušenosti a zážitky ze své práce.
Pokud máte zájem, můžete řady dobrovolníků rozšířit. Stačí jen dát o sobě vědět pracovnicím KIS Tlumačov.