Domů » Zprávy » Velikonoční výzva

Velikonoční výzva

Kulturní a informační středisko Tlumačov a Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice, středisko Tlumačov, plánují v neděli 25. března 2018 opět společnou jarní akci „PO STOPÁCH VELIKONOČNÍHO ZAJÍČKA“.

Jedno z mnoha soutěžních stanovišť bude u VELIKONOČNÍHO STROMU, do jehož vyzdobení chceme zapojit širokou veřejnost. Tímto se na vás obracíme s prosbou a žádostí o pomoc. Určitě máte spoustu skvělých nápadů, vy a vaše děti máte šikovné ručičky na zhotovení kraslic. Použít můžete různé techniky. Vajíčka, a je jedno jestli slepičí, husí nebo plastová, musí být ještě pevně připevněná na stužce dlouhé min. 1 metr. Kolik kraslic vyrobíte, záleží jen na vás.

Kraslice si můžete osobně pověsit na strom právě v konání akce „Po stopách velikonočního zajíčka“ nebo je přinést do 16.3.2018 na adresu KIS Tlumačov, nám. Komenského 170.

Na ty z Vás, kteří se budou na výzdobě stromu podílet, čeká sladká odměna. O tom, jak jste šikovní, budeme ostatní informovat minimálně v článku v Tlumačovských novinkách a na webu obce. Kraslice mohou vyrobit nejen jednotlivci, ale i kolektivy, např. třídní, sdružení, organizací…

Věříme, že vás tato výzva oslovila a již nyní se těšíme na vaše výrobky. Děkujeme.

Za pořadatele Renáta Nelešovská, vedoucí KIS Tlumačov