Domů » Zprávy » Zvěřinové hody

Zvěřinové hody

Dne 23. 9. 2017 proběhly první zvěřinové hody v Tlumačově (v Klubu na Zábraní – na cementárně). I přes nepřízeň počasí jste nás příjemně překvapili svou hojnou účastí.

My jsme si pro vás přichystali nabídku tří zvěřinových specialit – srnčí guláš s chlebem, pečený divočák s červeným zelím a bramborovým knedlíkem a divočák na smetaně s knedlíkem. Jako první zmizel z nabídky srnčí guláš. Na zapití jsme vybrali pivečko ze Záhlinického pivovaru a pro ostatní nealkoholické pivo a limonádu.
K naší radosti spousta z vás s námi i poseděla při kávě. Pro děti byly nachystané soutěže s odměnami (střelba ze vzduchovky, poznávání zvířátek a jiné). Bohužel skákací hrad byl pro špatné počasí zrušen.
Již při příchodu jste si měli možnost zakoupit tombolu a hned po rozbalení jste zjistili, jestli jste vyhráli. Doufáme, že výherce jsme potěšili. Hlavní cena byl srnec, ale i další ceny byly atraktivní – několik balíčků srnčího masa, bažanti, dárkové balíčky, dýně a jiné. Tímto chceme i poděkovat sponzorům a dobrovolníkům, kteří nám pomáhali vše zorganizovat.

Budeme se na vás těšit i příští rok!
Myslivecké sdružení Hék Tlumačov